3 redenen waarom iedereen blij wordt van een Italiaanse wandeling

Hoe blijf je gezond als ondernemer?

Wanneer heb jij voor het laatst op vrijdagmiddag de voeten op tafel gelegd en ben je zonder zorgen het weekend tegemoet getreden? Die luxe kennen veel ondernemers niet. Heb je net een 50- urige werkweek achter de rug, moet je in het weekend ook nog bereikbaar zijn, dingen afmaken en de administratie doen. En of je tussendoor ook nog even gaat sporten, de kinderen ophaalt, de boodschappen doet en een gezonde maaltijd op tafel zet. Kortom: stress. Stress laat je ongezonde keuzes maken: je sport minder, slaapt slecht en let niet goed op je voeding. Hoe leid je dit in goede banen tot je pensioen, zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid?

Zolang jij gezond blijft, kun je je onderneming draaiende houden en door blijven gaan. Gaat er toch iets mis? Dan zorgen wij ervoor dat je een inkomen hebt. Dat doen we met onze Doorgaanverzekering: een unieke combinatie van een AOV en zorgverzekering in één!

Inzicht in jouw gezondheid

In december slaap je misschien lekker bij, maar met al die feestdagen eet je vast iets ongezonder dan normaal. En ook heb je ineens een goed excuus om niet te sporten. Slaap, voeding en sporten zijn drie belangrijke onderwerpen die veel verschil maken in hoe gezond je je voelt. Met deze simpele tips kun jij eenvoudig gezonder worden.

1. Slaap

Met deze tips slaap je weer als een roos

2. Voeding

We hebben een paar handige tips voor je om gezonder te eten"

3. Sporten

Lees deze tips om in beweging te blijven

Gezond en goed verzekerd het nieuwe jaar in

Zolang jij gezond blijft, kun je je onderneming draaiende houden. Gaat er toch iets mis? Dan zorgen wij ervoor dat je een inkomen hebt. Met de Doorgaanverzekering van De Amersfoortse profiteer je van een AOV en zorgverzekering in één. Door deze slimme combinatie krijg je korting op je AOV en zorgverzekering (ook voor gezinsleden), uitgebreide dekkingen voor o.a. fysiotherapie en psychologische zorg én hulp van onze persoonlijke Doorgaanexperts. Die staan voor je klaar zodra jij je zorgen maakt over je bedrijf, je gezin of je gezondheid. Zo kun jij snel weer doorgaan met ondernemen.