Ondernemers van Nederland, zorg goed voor jezelf!

Ondernemers blinken uit in het goed voor anderen zorgen. De klant is tenslotte koning toch? Een avondje sporten moet maar even wachten en slapen dat komt later wel. Maar je bent vast bekend met de tegeltjeswijsheid “Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt”. Daarom drukken we je op het hart: ondernemer, zorg goed voor jezelf! We kunnen je tenslotte niet missen. Zorg jij goed voor jezelf? 

Zorgeloos ondernemen?

Een financieel vangnet

Heb je weleens aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering gedacht (AOV)? Daarmee kun je zorgeloos blijven ondernemen. Met een AOV krijg je niet alleen geld op je rekening bij arbeidsongeschiktheid. We helpen je ook te voorkomen dat je arbeidsongeschikt raakt. Loop je bijvoorbeeld tegen burn-out aan? Dan staan wij voor je klaar, we denken met je mee en helpen je weer vooruit. Raak je toch arbeidsongeschikt door een ongeval of ziekte? Dan helpen we je met je re-integratie zodat jij zo snel mogelijk weer door kunt gaan met ondernemen!

Meer weten over wat een AOV precies inhoudt?

Sporten maakt je hoofd leeg en creëert ruimte voor nieuwe ideeën. Maar wist je dat het je ook tot 8% cashback op je AOV kan opleveren? 

Benieuwd wat een AOV in jouw situatie kost?

Wat kost een AOV