Zorgverzekering

  • Keuze uit 2 basisverzekeringen
  • Professionele wachtlijstbemiddeling
  • Korting met a.s.r. Vitality
  • Home
  • Zorgverzekering

Onze zorgverzekering

Of je nu ondernemer of werknemer bent, wij hebben een zorgverzekering die bij je past. Voor ondernemers hebben we de Doorgaanverzekering, een combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) én een zorgverzekering. Ben je werknemer en heeft jouw werkgever een collectief contract met De Amersfoortse? Kijk dan bij onze collectieve verzekeringen en check bij je werkgever welke extra voordelen voor jou gelden.

Onze basisverzekeringen

Wij hebben 2 basisverzekeringen. Bij ons kun je altijd kiezen voor iedere huisarts en ieder ziekenhuis in Nederland.

* Wij vergoeden de rekening voor 100%. Tenzij de rekening onredelijk hoog is vergeleken met die van andere zorgverleners in Nederland.

Lees meer over onze basisverzekeringen

Ben je werknemer en op zoek naar een collectieve zorgverzekering?

Kies voor a.s.r. Vitality bij je zorgverzekering van De Amersfoortse

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Door te bewegen spaar je voor leuke cadeaus en voor een interessante cashback op de premie van je AOV én je aanvullende zorgverzekeringen. 

Kom in beweging met a.s.r. Vitality en ontvang tot 20% cashback op je aanvullende zorgverzekeringen

Onze aanvullende verzekeringen

Wil je dat alles goed geregeld is als je extra zorg nodig hebt? Een aanvullende verzekering zorgt daarvoor. Je hebt dan bijvoorbeeld dekking voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Op die manier krijg je nooit hoge rekeningen.

* Dit is de premie voor iemand van 25 tot en met 39 jaar oud.

Lees meer over onze aanvullende verzekeringen

Onze tandartsverzekeringen

Vraag je je af of je met jouw zorgverzekering bij iedere tandarts terecht kunt? En hoe zit het eigenlijk met bijvoorbeeld implantaten. Worden die nu wel of niet vergoed? Met onze tandartsverzekering weet je zeker dat je niet onverwachts voor hoge kosten komt te staan.

* Dit is de premie voor iemand van 25 jaar en ouder.

Bekijk onze tandartsverzekeringen