Paramedische zorg

Alles wat je wilt weten over Paramedische zorg

 • Inkoopbeleid

 • Hoe sluit ik een overeenkomst af?

  Voor 2017
  De Amersfoortse werkt tot inkoopjaar 2017 voor de zorginkoop samen met Multizorg VRZ. Voor informatie over contractering van zorg voor De Amersfoortse kunt u direct contact opnemen met Multizorg VRZ via telefooonnummer 030-6869177 of op de site van Multizorg VRZ.

 • Tarieven

  Met gecontracteerde zorgaanbieders maken wij afspraken over het door ons te vergoeden tarief. Voor niet-gecontracteerde zorgaanbieders geldt een vergoeding conform onze polisvoorwaarden tot ten hoogste wat wettelijk toegestaan is. Lees hier meer.

 • Declareren

  Gecontracteerde zorgaanbieders dienen declaraties uitsluitend in via VECOZO met gebruikmaking van de meest recente Vektis-standaard.
  Niet-gecontracteerde zorgaanbieders kunnen de declaraties ook via VECOZO indienen. Indien dit niet mogelijk is dan dient de nota mee te worden gegeven aan de verzekerde voorzien van behandeldatum(s), diagnosecode, prestatiecode, indicatiecode en AGB-code van de behandelaar. De verzekerde kan vervolgens de nota bij ons indienen.
  Na ontvangst van de declaratie betalen wij het - na controle goedgekeurde - bedrag binnen 14 dagen uit. Mochten wij deze termijn niet halen dan wordt de verzekerde hierover geïnformeerd.

  Indientermijn
  De indientermijn voor het indienen van de declaraties door verzekerden is vastgesteld op 36 maanden.

 • Controles fraude

  Wij voeren controles uit op zorgnota's. Dit doen we om de zorg betaalbaar te houden, om fraudeurs op te sporen en om kwaliteit van zorg te borgen. Lees hier hoe we controles uitvoeren en hoe u ermee te maken kunt krijgen.

 • Downloads en extra informatie

 • Contact

  Onderwerp E-mail Telefoonnummer
  Declaraties zorg.claimcontrol@asr.nl 033 - 4642186
  Zorginkoop, inhoud overeenkomst zorginkoopsupport@multizorgvrz.nl 030 - 6869177
  Controle zorgcontrole@asr.nl 033 - 46462811