Veelgestelde vragen over verzuimverzekeringen

Als werkgever komt er een hoop op je af. Het hebben van personeel brengt namelijk veel verantwoordelijkheid met zich mee. Naast veel praktische zaken krijg je te maken met wetten en regels. En ook als werknemers ziek worden wil je het goed geregeld hebben. Voor je werknemer, maar ook voor je bedrijf. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over een verzuimverzekering. 

Dit zijn de meestgestelde vragen over een verzuimverzekering

  • Wat is een ziekteverzuimverzekering?

  • Waarom is het handig om een verzuimverzekering af te sluiten?

  • Met welke wetten en regels heb je als werkgever te maken als een werknemer ziek uitvalt?

  • Wat kost een zieke werknemer per dag?

  • Hoe sluit ik een verzuimverzekering af?

Whitepaper 'Je bedrijf en ziekteverzuim'

Wil je meer weten over verzuim en je bedrijf? Download dan onze whitepaper. Daarin lees je meer over de wetten en regels die voor je bedrijf gelden, welke keuzes je moet maken bij het kiezen van een verzuimverzekering en wat je kunt doen om verzuim in je bedrijf te voorkomen én terug te dringen.

Onze verzuimverzekering met arbodienst 

Je gaat er meestal niet van uit. Maar het kan ook jou overkomen. Eén van je medewerkers wordt ziek en het gaat langer duren dan je gehoopt had. Hoe regel je dat je bedrijf wel gewoon doordraait? Daar kunnen wij je bij helpen.
 
We hebben al een aantal veelgestelde vragen over de verzuimverzekering voor je beantwoord. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze verzuimverzekering met arbodienst? Klik dan op onderstaande button.