Inkomensverzekering | De Amersfoortse

Salariskoppeling en de rol van de salarisverwerker

De Amersfoortse biedt bedrijven met een collectieve inkomensverzekering de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen het salarispakket en de administratie van De Amersfoortse. Bij de realisatie van deze salariskoppeling heeft de salarisverwerker van het bedrijf een belangrijke rol.

De salarispakketten waar we mee werken

De salariskoppeling is nu mogelijk voor 3 salarispakketten: AFAS Online, Loket.nl en Nmbrs. Als je met een ander salarispakket werkt en toch een salariskoppeling voor je relaties wil realiseren, stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@amersfoortse.nl. Dan gaan wij samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn.


Aanmelden salarisverwerker

Ben je salarisverwerker en wil je salariskoppelingen voor je relaties realiseren? Meld je dan hier aan. Zodra we je aanmelding verwerkt hebben, ontvang je van ons bericht.

Aanmelden werkgever

Voordat je een werkgever aan kunt melden, moet deze werkgever zich eerst zelf aanmelden op onze website. In ons instructiefilmpje leggen we uit hoe een werkgever zich kan aanmelden. Nadat wij de aanmelding van je relatie verwerkt hebben, kun jij aan de slag. Klik op de button Aanmelden werkgever en upload de gegevens die we nodig hebben om de salariskoppeling te realiseren.

Bevestiging van de salariskoppeling

Jij en je relatie ontvangen van ons een e-mail als de salariskoppeling gerealiseerd is. In de e-mail staat ook vanaf welke datum de gegevens uit het salarispakket van je relaties worden overgezet naar de administratie van De Amersfoortse.