klanten werven

Je salarispakket koppelen aan onze administratie

Heb je een Inkomensverzekering bij De Amersfoortse? Dan is het nu mogelijk om jouw salarispakket te koppelen aan onze verzekeringsadministratie. Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit jouw salarispakket in het administratiepakket van De Amersfoortse gezet. Zo ben je altijd goed verzekerd.

Hoe werkt het koppelen van je salarispakket?

Wat zijn de voordelen van salariskoppeling?

  • Gemak
  • Altijd verzekerd
  • Minder kans op fouten

Voor wie beschikbaar?

Of we de salariskoppeling voor jouw bedrijf nu kunnen realiseren, hangt af van het salarispakket dat je hebt en van de salarisverwerker waar je mee werkt. Onze salariskoppeling is nu beschikbaar voor:

Salarispakketten: Loket.nl, AFAS Online en Nmbrs.

Salarisverwerkers: Alfa Accountants en Adviseurs, Avant groep, b+p Belastingadviseurs, BDO Accountants en Belastingadviseurs B.V., DRV Accountants & Adviseurs, Finovion administratiekantorennetwerk, Flynth adviseurs en accountants B.V.,  De Jong & Laan,  Kuipers & Claassen Financieel en Fiscaal B.V., Omnyacc, Ruitenburg adviseurs & accountants, Tol Vork Groeneveld, VvAA Belastingadviseurs en consultants B.V., KroeseWevers Salarisservice BV en Van Winssen Personeel en Salaris.

Ben je salarisverwerker en wil je meer informatie over onze salariskoppeling? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer op telefoonnummer (033) 464 28 65 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@amersfoortse.nl.

Wat verandert er door de salariskoppeling?

Voor zowel de Verzuimverzekering als de WIA-verzekeringen halen we 1 x per maand het bruto loon op. Voor de WIA-verzekeringen wordt na afloop van het verzekeringsjaar eenmalig het SV-loon opgehaald. Op basis van het verschil tussen het bruto loon en het SV-loon vindt voor de WIA-verzekeringen eenmalig een verrekening plaats. Voor oproepkrachten hanteren we een vast bedrag van € 5.000 per jaar.

Wil je weten wat dit voor jouw bedrijf betekent, neem dan contact op met je adviseur.