Je salarispakket koppelen aan onze administratie

Heb je een Inkomensverzekering bij De Amersfoortse? Dan is het nu mogelijk om je salarispakket te koppelen aan onze verzekeringsadministratie. Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit jouw salarispakket in het administratiepakket van De Amersfoortse gezet. Zo ben je altijd goed verzekerd.

Hoe werkt het koppelen van je salarispakket?

Wat zijn de voordelen van salariskoppeling?

  • Gemak

  • Altijd verzekerd

  • Minder kans op fouten

  • Geen kosten

Voor wie beschikbaar?

Of je voor jouw bedrijf kunt kiezen voor de salariskoppeling, hangt af van het salarispakket dat je hebt en van de salarisverwerker waar je mee werkt. Onze salariskoppeling is nu beschikbaar voor:

Salarispakketten: AFAS Online, Cobra Salaris, Loket.nl en Nmbrs.

Salarisverwerkers: bekijk het overzicht van de salarisverwerkers waar we mee samenwerken.

Ben je salarisverwerker en wil je meer informatie over onze salariskoppeling? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer op telefoonnummer (033) 464 28 65. Je kunt ook een e-mail sturen naar relatiebeheer@amersfoortse.nl. Wil je je aanmelden om salariskoppelingen voor je relaties te kunnen aanvragen? Bekijk onze informatiepagina voor salarisverwerkers.

Welk loon gebruiken we in de salariskoppeling?

Voor de Verzuim- en de WIA-verzekeringen halen we 1 x per maand het stamloon op uit je salarispakket. Het stamloon is het vaste basisloon dat overeengekomen is met je werknemer zonder andere toeslagen. Dit loon vermenigvuldigen wij met het aantal loonperioden, de parttimefactor en 8% vakantiegeld. Voor een Verzuimverzekering gebruiken we dit salaris voor de berekening van de premie en de uitkering. Voor de WIA-verzekeringen wordt na afloop van het verzekeringsjaar eenmalig het SV-loon opgehaald. Op basis van het verschil tussen het stamloon en het SV-loon vindt voor de WIA-verzekeringen eenmalig een verrekening plaats. Voor oproepkrachten hanteren we een vast loon van € 5.000 per jaar.

Heb je vragen over het vaststellen van het verzekerd loon? Neem dan contact op met je adviseur.