Help mijn medewerker is ziek!

Als een medewerker zich ziek meldt, komt hier een hoop bij kijken. Misschien is het een griepje en duurt het een paar dagen. Het kan helaas ook voorkomen dat er meer aan de hand is en je medewerker langdurig uitvalt. Om deze reden moet de arbodienst binnen 48 uur op de hoogte gesteld worden van de ziekmelding. Zo zorg je er voor dat de gestelde termijnen in de Wet verbetering Poortwachter gehaald worden. Mocht het voorkomen dat een ziekmelding te laat wordt doorgegeven dan kan dit gevolgen hebben voor je dekking. Heb je alleen een WGA eigenrisicoverzekering (AOV 3-12 jaar) en/ of een inkomensaanvulverzekering? Dan ontvangen wij de ziekmelding graag voor de 42ste week. Lees hieronder hoe je dit doorgeeft in ons werkgeversportaal; Mijn Amersfoortse.

Handleiding voor het ziekmelden van je medewerker

  • Inloggen

  • Ziekmelden

  • Hersteld melden

  • Beschikking

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Kijk dan eens in onze uitgebreide handleiding van het werkgeversportaal of neem contact met ons op:

Tel: 033-4642749
Mail: claimbehandelingaov.collectief@amersfoortse.nl

Vergeet niet in je communicatie richting ons je contract of polisnummer te benoemen, zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.