Goed werkgeverschap

Als werkgever zorg je goed voor je personeel. Dat gaat verder dan een goed salaris bieden. Het gaat ook over het bieden van doorgroei- en ontplooiingsmogelijkheden, over een goede werk/privé-balans en over een goede sfeer binnen je bedrijf. Maar ook waar een medewerker op kan rekenen als het even wat minder gaat. Als hij bijvoorbeeld ziek of arbeidsongeschikt wordt. Kortom: wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je medewerkers graag bij je (blijven) werken?

Whitepaper 'Goed werkgeverschap'

Wil je meer weten over goed werkgeverschap en hoe je daar mee om kunt gaan binnen je bedrijf? Download dan onze whitepaper. Daarin vind je handige tips en een interessant praktijkvoorbeeld over goed werkgeverschap. 

Een goede werkgever biedt de juiste verzekeringen

Eén van de beginselen van goed werkgeverschap is dat je goed voor je werknemers zorgt als ze iets overkomen. Bijvoorbeeld als ze een ongeluk krijgen of arbeidsongeschikt worden. Vaak situaties die flinke financiële gevolgen hebben voor je medewerkers. En dan wil jij als werkgever dat je medewerkers op je kunnen vertrouwen. Door bijvoorbeeld te zorgen dat ze er in inkomen niet of nauwelijks op achteruit gaan. De WIA-verzekeringen van De Amersfoortse zijn dan een prima oplossing.

Kies je WIA-verzekering

Bij De Amersfoortse heb je de keuze uit 6 verschillende WIA-verzekeringen. Kies de verzekering die past bij jouw bedrijf. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Meer lezen? Bekijk de informatiepagina over onze WIA-verzekeringen 

Meer inzicht met onze WIA-rekenhulp

Onze WIA-rekenhulp helpt je meer inzicht te krijgen. Door een aantal gegevens van je medewerker in te vullen, kun je snel berekenen wat de gevolgen voor het inkomen van je medewerker zijn als hij arbeidsongeschikt wordt. Door te kiezen voor de verschillende verzekeringen, zie je direct hoe het inkomen van je medewerker aangevuld wordt. Heb je hulp nodig? Laat dan je gegevens achter en wij bellen je terug.