Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Als werkgever zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal ingezet worden, op korte en op lange termijn. We noemen dat duurzame inzetbaarheid. Hoe kun je als werkgever blijven profiteren van de ervaring van je medewerkers, hoe blijven je medewerkers gezond en vitaal en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met plezier aan het werk blijven?

Waarom is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor je bedrijf?

Als je als werkgever aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid levert dat meteen resultaat op. Gezonde, gemotiveerde en gelukkige medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Daarnaast kunnen je medewerkers langer doorwerken. Zo kun je als werkgever optimaal profiteren van de investering in je medewerkers. 

De aandachtsgebieden van duurzame inzetbaarheid

Verhalen bespreken

Verhalen van werkgevers

Lees meer

Meer weten over duurzame inzetbaarheid?

De Amersfoortse is een maatschappelijk betrokken verzekeraar die graag een bijdrage wil leveren aan het gezonder en fitter maken van Nederland. Samen met adviseurs ondersteunen we werkgevers bij het ‘gezonder’ maken van zijn bedrijf en zijn medewerkers. Meer weten wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.