Keuzes maken

Welke keuzes maak jij als ondernemer?

Ondernemen is vrij zijn! En dat is precies wat we willen en jij ook. Alleen: vrij zijn betekent keuzes maken. En de goede keuze maken, is niet altijd even makkelijk. Sterker nog: het kan je een hoop stress bezorgen. Daarom vind je hier nuttige tips om tot de juiste keuze te komen. Zo lig je 's nachts niet te piekeren over je beslissingen. 

Ondernemers en keuzes maken

Podcast: hoe ga je om met autonomie en werk?

Ondernemers genieten misschien wel van de grootste vorm van vrijheid op het gebied van werk. Maar kan je ook teveel vrijheid ervaren en waar moet je dan voor kiezen? Een goede verdeling van je vrije tijd als ondernemer zorgt voor meer plezier, minder stress en langer zorgeloos ondernemen. Beluister onze podcast!


Altijd een AOV die bij jou past

Slechte keuzes kunnen grote gevolgen hebben, die een hoop stress veroorzaken. Problemen als burn-outs liggen hierdoor op de loer en dat wil je als ondernemer natuurlijk niet. Raak je toch arbeidsongeschikt? Dan ben je goed verzekerd met een AOV van De Amersfoortse. Kies hieronder welke AOV bij jou past:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AOV Flexibele AOV AOV 2.5 Langer mee AOV
Onze meest gekozen AOV Voor maximale flexibiliteit Ideaal voor startende ondernemers Voor fysiek zware beroepen
Aandacht voor preventie en re-integratie Premie en verzekerd bedrag altijd aanpasbaar Uitkeringsduur van 2 of 5 jaar Coaching en ondersteuning om inzetbaar te blijven
Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer