Doorgaanexpert voor werkgevers | De Amersfoortse

Stappenplan Doorgaanverzekering afsluiten

De Doorgaanverzekering voor werkgevers is een slimme combinatie van onze Inkomensverzekeringen met onze uitgebreide collectieve zorgverzekering. Sluit je beide verzekeringen af? Dan krijgt je bedrijf er in elk geval de dekkingen van de Doorgaanmodule erbij. Bovendien krijg jij korting op je Inkomensverzekering en je medewerkers op hun zorgverzekering. 

Kies een Doorgaanverzekering die bij je past

 • Stap 1: Bekijk onze verzuim- en inkomensverzekeringen

  1. Verzuimverzekering 0-2 jaar: vergoedt de eerste 2 jaar de loonkosten van zieke of arbeidsongeschikte medewerkers. 
  2. Inkomensverzekering 0-12 jaar: voor medewerkers die wel of niet in dienst zijn en (deels) arbeidsongeschikt zijn vergoeden wij tot en met het 12e jaar de uitkering.
  3. Inkomensaanvulverzekering: wij vullen de wettelijk vastgestelde uitkering van je medewerker aan tot minimaal 70% en maximaal 90%. Hiermee bied je je medewerkers een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.
 • Stap 2: Bekijk onze collectieve zorgverzekering

  Voor je medewerkers en hun gezin bieden we een uitgebreide zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze en uitstekende service:

  • Je medewerkers kunnen terecht bij iedere arts, zorgverlener of ziekenhuis in Nederland. We vergoeden alles tot 100% van het wettelijk maximum.
  • Zorgadvies en wachtlijstbemiddeling door ons team van verpleegkundigen en medisch adviseurs.
  • Altijd online inzicht en declareren via de Mijn Omgeving en app.
  Je medewerkers ontvangen aantrekkelijke kortingen op hun basis- en aanvullende verzekeringen.

 • Stap 3: Bekijk de Doorgaan- of Werkgeversmodule met extra vergoedingen

  De Doorgaanmodule krijg je standaard bij de Doorgaanverzekering voor werkgevers. Voor maar € 8,50 per maand per medewerker kun je ook de Werkgeversmodule afsluiten. Daarmee verzeker je jouw medewerkers van extra hulp en zorg als dat nodig is, zoals extra fysiotherapie en psychologische zorg. De Werkgeversmodule vergoedt ook jaarlijks een training mindfulness, een Preventief Medisch Onderzoek en de griepprik. Zo maak je alvast werk van duurzame inzetbaarheid.

 • Stap 4: Sluit af bij een adviseur

  Er is veel te kiezen bij De Amersfoortse. Zeker binnen onze Doorgaanverzekering. Daarom kun je de Doorgaanverzekering alleen afsluiten via een adviseur. Samen kijken jullie naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf.