Doorgaanexpert voor werkgevers | De Amersfoortse

De Doorgaanexpert helpt werkgevers verder

Je bedrijf heeft een belangrijke opdracht binnengesleept, maar je beste medewerker heeft last van zijn rug. Of je ziet dat een medewerker het een jaar na het overlijden van haar partner nog steeds erg moeilijk heeft. In zulke situaties staan onze Doorgaanexperts voor je klaar. Zij bekijken wat ze vanuit de Doorgaanverzekering voor jouw bedrijf en je medewerker kunnen regelen.

Alles wat je wilt weten over de Doorgaanexpert

 • Zo denkt de Doorgaanexpert met je mee

  De Doorgaanexpert zorgt dat jij kunt doorgaan met ondernemen

  • Een klant belt in tranen de Doorgaandesk. Binnen het bedrijf hebben haar man en haar zwager fikse ruzie. Die spanning breekt haar op. In overleg met alle betrokkenen en op advies van een arbeidsdeskundige schakelen we een mediator in. Na een paar weken is de ruzie bijgelegd en kan iedereen zich weer volledig op zijn werk storten. 
  • Medewerker Jan gaat thuis door zijn rug, maar zijn zorgverzekering vergoedt geen fysiotherapie. Zijn baas kan Jan niet missen. Doorgaanexpert Wouter regelt dezelfde dag een afspraak bij een fysiotherapeut. Na 3 behandelingen kan Jan weer meedraaien in het bedrijf. Tot grote opluchting van zijn baas. En omdat Jan vaker rugklachten heeft, regelt Wouter ook meteen een training tiltechniek.
  • Een pallet valt van de stapel in het gezicht van een medewerker waarbij hij zijn gezicht en gebit ernstig beschadigt. Zijn baas belt de Doorgaandesk omdat zijn medewerker geen aanvullende zorgverzekering heeft. De Doorgaanexpert wijst op de dekking extra zorg na ongeval binnen de Doorgaanmodule. Zo krijgt zijn medewerker alle tandartskosten gewoon vergoed.

 • Dit zijn de zekerheden van jouw bedrijf

  De Doorgaanexpert kent de zorgen van werkgevers. Daarom is de Doorgaanexpert de persoonlijke hulp van jouw bedrijf bij De Amersfoortse. Dit zijn je zekerheden:

  • Jouw zorg wordt de zorg van de Doorgaanexpert. Of jij je nu zorgen maakt over je medewerker, zijn thuissituatie of over de continuïteit van je bedrijf door dreigende uitval van een medewerker. De Doorgaanexpert staat voor je klaar. Ook als je vragen hebt of geen gedoe wilt met nota’s, wachtlijsten of declaraties. 
  • Direct hulp bij een probleem. De Doorgaanexpert heeft korte lijntjes met specialisten binnen en buiten De Amersfoortse. Dus heb je een probleem met de gezondheid van je medewerker of speelt er iets in zijn gezin waardoor uitval dreigt? Dan regelt de Doorgaanexpert hulp of advies van een fysiotherapeut, een arbeidsdeskundige of andere specialist die jou medewerker verder helpt. 
  • Advies over de beste vervolgstap. Onze Doorgaanexperts kijken eerst wat ze voor je kunnen oplossen met de dekking van de Doorgaanverzekering van jouw bedrijf. Kunnen ze iets niet oplossen via de Doorgaanverzekering? Dan krijgt je bedrijf of je medewerker altijd advies over de beste vervolgstap.

 • De Doorgaanexpert past bij onze geschiedenis

  We doen dingen graag een beetje anders bij De Amersfoortse. Dat komt door onze oprichter, Cornelis van der Vlies. Die zei zijn baan op om vanuit zijn huis in Amersfoort eigenhandig een nieuwe zorgverzekeraar op te bouwen: het Wit-Blauwe Kruis, de voorloper van De Amersfoortse.

  Cornelis zwom graag tegen de stroom in. Hij geloofde niet in concurrentie op prijs, maar in kwaliteit voor patiënten. Aan de lopende band vond Cornelis nieuwe zekerheden uit, zoals indexering van de dekking of dat het Wit-Blauwe Kruis de polis niet zou opzeggen ook al lag je heel vaak in het ziekenhuis. Zo konden we steeds beter voor mensen zorgen.

  Lees ons hele verhaal.

 • Contact met een Doorgaanexpert

  De Doorgaanexpert hoort bij de Doorgaanverzekering

  Je kunt gebruikmaken van de Doorgaanexpert als je bedrijf onze Doorgaanverzekering afsluit.

 • Downloads en extra informatie