Collectieve zorgverzekering

Onze collectieve zorgverzekering 2021: nú afsluiten

Het einde van het jaar nadert, het moment om over je zorgverzekering na te denken. Zit je goed? Heb je de dekking die je wilt? Jij als medewerker kunt ook kiezen voor onze collectieve zorgverzekering bij De Amersfoortse. Lees hier meer over de vele voordelen.

Al een basis-zorgverzekering vanaf € 95,60 

We hebben dit jaar weer de scherp geprijsde basisverzekering Ruime Keuze. Alle vrijheid van zorgverlener met ruime vergoedingen. Tot 100% van de kosten wordt vergoed als de zorgverlener een contract met De Amersfoortse heeft. En dat is in de meeste gevallen zo. Onder andere alle ziekenhuizen en huisartsen. Heeft jouw zorgverlener geen contract? Dan wordt zelfs tot maximaal 85% van de kosten vergoed. Deze aantrekkelijke zorgverzekering heb je al vanaf € 95,60 per maand. Dit is op basis van een extra eigen risico van € 500.

Ruime keuze (Natura) Vrije keuze (restitutie)
Premie inclusief collectiviteitskorting €120,60 € 140,55
Premie bij € 885 eigen risico en inclusief collectiviteitskorting € 95,60 € 115,55

Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. Niet bij aanvullende verzekeringen. Er wordt bij zorg onder de aanvullende dekking altijd tot het wettelijk maximum of 100% vergoed.

Alle extra vergoedingen als je een zorgverzekering bij De Amersfoortse afsluit

  • Tot € 5.000 extra zorgtegoed, bedoeld voor extra zorg, kinderopvang, mantelzorg of gezinshulp na een ongeval. Of bij oncologie, hart- en vaatziekten en beroerte
  • Altijd deskundige ondersteuning van een Doorgaanexpert van De Amersfoortse
  • Extra zorg na een ongeval

Als je op onderstaande button klikt kan je direct onze collectieve zorgverzekering afsluiten. Bij de eerste stap vul je 'werknemer met collectief' in. Vervolgens typ je de naam in van je werkgever en dan kan je precies zien van welke dekkingen je gebruik kan maken. 

Al verzekerd bij De Amersfoortse?

Dan hoef je niks te doen. Je zorgverzekering loopt gewoon door, maar je kunt natuurlijk wel altijd je aanvullende verzekeringen aanpassen.