Tips om een burn-out te voorkomen

Tips van Frans om een burn-out te voorkomen

Iedereen ervaart wel eens stress, dat is heel menselijk. Maar wat is stress eigenlijk? Personal trainer Frans vertelt je alles over stress en burn-out.

Voeding

Hoe komt het dat je slechter eet als je gestresst bent? En wat voor invloed heeft dit op je lichaam? Frans vertelt hoe je eenvoudig en met weinig moeite tóch aan je vitamines en mineralen komt.Stress

Ondernemer Marijn (26 jaar) heeft een burn-out gehad. Personal trainer Frans vertelt in onderstaande video wat stress eigenlijk is, waardoor het ontstaat en of het wel- of niet goed voor je is. 

 

Slapen

Een goede nachtrust is niet altijd even vanzelfsprekend. En dat terwijl slapen super belangrijk is voor je lichaam. Sterker nog, met voldoende slaap kun je een burn-out voorkomen. Hoe dit werkt? Personal trainer Frans vertelt het je in onderstaande video en geeft je tips hoe je voor een goede nachtrust zorgt.

Goed verzekerd: Job helpt je verder

Kies voor een betaalbare AOV met uitgebreide dekkingen. En raak je arbeidsongeschikt door psychische klachten? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Job helpt je verder met het afsluiten van de AOV 2.5. Speciaal voor jonge ondernemers én een stuk betaalbaarder. Zo kies je bijvoorbeeld voor een maximale uitkeringsduur van 2 of 5 jaar. Meer dan 90% van alle jonge ondernemers is namelijk binnen 5 jaar weer hersteld en aan het werk.