Kraamzorg | De Amersfoortse
  • Home
  • Doorgaangarantie voor ondernemers

Upgrade je AOV en voeg een zorgverzekering toe

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Amersfoortse? Dan kun je profiteren van alle extra’s van de Doorgaanverzekering door je AOV te upgraden met onze zorgverzekering. 

Je kunt een nieuwe zorgverzekering afsluiten vanaf half november 2020. Je nieuwe zorgverzekering zal ingaan per 1 januari 2021. Sluit je per 1 januari 2021 een zorgverzekering bij, dan ontvang je 5% korting op de premie van je arbeidsongeschiktheidsverzekering als je kiest voor de restitutieverzekering Eigen Keuze of 2% korting op de premie van je arbeidsongeschiktheidsverzekering als je kiest voor de naturaverzekering Ruime Keuze. De korting wordt met terugwerkende kracht verrekend vanaf het moment dat je nieuwe zorgverzekering in gaat.

Je profiteert dan direct van deze voordelen:

5% korting op je AOV als je kiest voor de basisverzekering Eigen Keuze of 2% korting op je AOV bij de basisverzekering Ruime Keuze

5% korting op je zorgverzekering, 15% op je aanvullende verzekering en 10% op je tandartsverzekering

Onbeperkt fysiotherapie

Hulp en advies over je gezondheid, gezin of je bedrijf


Hoe upgrade ik mijn AOV?

1. Je hebt al een arbeidsongeschiktheidsverzekering van minimaal € 10.000 bij De Amersfoortse
2. Vul het formulier in met je gegevens.

 

Wij zullen je in november informeren met onze nieuwe zorgpremie. Dan heb je de mogelijkheid om de verzekering af te sluiten. Heb je vragen? Neem contact op met je adviseur, sluit bij of bel ons op 033 4642626. Als je interesse hebt kun je onderstaand formulier invullen: