• Home
  • Doorgaangarantie voor ondernemers

Upgrade je AOV met een zorgverzekering en profiteer van korting

Upgrade je AOV met een zorgverzekering en profiteer van korting

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij De Amersfoortse? Sluit dan een zorgverzekering bij en profiteer van alle extra’s van de Doorgaanverzekering, zoals korting op je AOV en onbeperkt fysiotherapie.

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan vanaf half november. Deze nieuwe zorgverzekering zal ingaan per 1 januari 2021. Vanaf dat moment kun je gebruik maken van alle opties binnen de gratis Doorgaanmodule

Wil je al vóórdat je zorgverzekering ingaat profiteren van extra korting? 
Vul dan onderstaand formulier in en ontvang Doorgaangarantie. Half november ontvang je van ons een aanbieding voor een nieuwe zorgverzekering. Als je op dit aanbod ingaat en je de zorgverzekering per 1 januari afsluit dan wordt de korting op je AOV met terugwerkende kracht verrekend vanaf het moment dat je het formulier hebt ingevuld. Dus hoe eerder je het invult, hoe meer korting je krijgt. Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. 
 

Korting 

Hieronder lees je hoeveel de extra korting op je AOV en/of (aanvullende) zorgverzekering bedraagt.

  • 5% korting op de AOV bij de basisverzekering Eigen Keuze en 2% korting op de AOV bij de basisverzekering Ruime Keuze
  • 5% korting op de basiszorgverzekering
  • 15% korting op de aanvullende zorgverzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

* De korting op je AOV wordt in het eerste kwartaal van 2021 verrekend.
* Om in aanmerking te komen voor de Doorgaanverzekering en gebruik te kunnen maken van de garantie, dient het verzekerde bedrag op je AOV minimaal €10.000 te bedragen.

Hoe upgrade ik mijn AOV?

Je hebt al een arbeidsongeschiktheidsverzekering van minimaal € 10.000 bij De Amersfoortse.
Vul het formulier in met je gegevens.
Wij zullen je in november informeren met onze nieuwe zorgpremie. Dan heb je de mogelijkheid om de verzekering af te sluiten. Heb je vragen? Neem contact op met je adviseur, sluit bij of bel ons op (033) 4642626. Als je interesse hebt kun je onderstaand formulier invullen: