Voor jou geselecteerde webinars

Doorgaan met ondernemen? We hebben verschillende webinars voor je geselecteerd. Zo kun je actief je kennis bijspijkeren of een welverdiende leerzame onderbreking van je werk nemen. Deze webinars zijn georganiseerd in samenwerking met Boostz.

Webinars terugkijken

9 timemanagement tips voor een effectieve (thuis)werkdag

De gedwongen thuiswerkmodus vraagt om een andere inrichting tussen werk en privé. Maar hoe pak je dat aan, het efficiënter indelen van je dag? Patrick Stastra, expert op het gebied van timemanagement, voorziet je van handige inzichten en tips om je effectiviteit te verhogen. Zo win je rust, verminder je uitstelgedrag en bespaar je tijd.

Continuïteitsdoelen behalen in tijden van crisis

Landelijke maatregelen in verband met het coronavirus maken het moeilijk om vrijuit te ondernemen. Social distancing leidt tot geannuleerde afspraken en samenwerken wordt moeilijker. Wat is de nieuwe strategie? Expert Frans de Groot geeft handvatten om opnieuw de regie te pakken.

Veilig digitaal ondernemen 

Door alle maatregelen rondom het coronavirus werken we allemaal nog meer online en digitaal. Ontdek hoe je aan de basisregels van cybersecurity kunt voldoen om veilig digitaal te ondernemen.

 Steunpakket van de Rijksoverheid voor ondernemers I

Ronald Kleverlaan van SMF en René Kamphuis van de RVO praten je bij en beantwoorden ondernemersvragen.

Steunpakket van de Rijksoverheid voor ondernemers II

Over de implementatie van het steunpakket is voor velen nog veel onduidelijk. Ronald Kleverlaan van Stichting MKB Financiering en Marco Vermin van Alfa Accountants en Adviseurs gaan in op de praktische inwerking¬treding van de economische maatregelen voor ondernemers.

Keuzes maken

Voorkeur voor een webinar onderwerp?

Laat het ons weten!

 

Deze kennis delen met je netwerk?