Voor jou geselecteerde webinars

Doorgaan met ondernemen? We hebben verschillende webinars voor je geselecteerd. Zo kun je actief je kennis bijspijkeren of een welverdiende leerzame onderbreking van je werk nemen. Deze webinars zijn georganiseerd in samenwerking met Boostz.

Webinars terugkijken


Succesvol en inspirerend online presenteren

Tegenwoordig doen we veel van onze afspraken online. Maar het kan onwennig aanvoelen om ook je sales, pitches of presentaties online te gaan doen. Hoe houd je de aandacht vast van de kijker? Hoe presenteer je online natuurlijk en ontspannen? In dit interactieve webinar deelt Judith de Bruijn haar best practices op het gebied van online presenteren, zodat jij zometeen ook online de virtuele kamer omver blaast met je ideeën en skills. 


Laat LinkedIn slim voor je werken

LinkedIn wordt als platform steeds populairder en dat biedt kansen voor veel ondernemers. Hoe zet je jezelf neer op LinkedIn? Wat doe je met connectieverzoeken? Wie is interessant voor jouw netwerk? Expert Victor Huiting deelt zijn beste tips en tricks in dit webinar, zodat jij hierna in 15 minuten per dag jouw LinkedIn optimaal gebruikt voor jouw business!


Coronavirus: Verlenging en uitbreiding van het steunpakket

In dit webinar lichten experts Ronald Kleverlaan (St. MKB Financiering), René Kamphuis (RVO) en Marco Vermin (Alfa Accountants en Adviseurs) ondernemers in over zaken als de de NOW, TOZO, BMKB, GO, COL en de Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB. Alle recente informatie vind je nu in één webinar.


9 timemanagement tips voor een effectieve (thuis)werkdag

De gedwongen thuiswerkmodus vraagt om een andere inrichting tussen werk en privé. Maar hoe pak je dat aan, het efficiënter indelen van je dag? Patrick Stastra, expert op het gebied van timemanagement, voorziet je van handige inzichten en tips om je effectiviteit te verhogen. Zo win je rust, verminder je uitstelgedrag en bespaar je tijd.


Bereik in minder tijd meer klanten met je content

Optimaal zichtbaar zijn zonder dat het je veel meer tijd kost? Contentmarketeer Renske Holwerda deelt in dit webinar haar beste tips voor hoe je het beste jouw content promoot zodat je er het maximale uit haalt. Zo hoef je maar één keer over je content na te denken en bereik je veel meer mensen.


Continuïteitsdoelen behalen in tijden van crisis

Landelijke maatregelen in verband met het coronavirus maken het moeilijk om vrijuit te ondernemen. Social distancing leidt tot geannuleerde afspraken en samenwerken wordt moeilijker. Wat is de nieuwe strategie? Expert Frans de Groot geeft handvatten om opnieuw de regie te pakken.


Veilig digitaal ondernemen 

Door alle maatregelen rondom het coronavirus werken we allemaal nog meer online en digitaal. Ontdek hoe je aan de basisregels van cybersecurity kunt voldoen om veilig digitaal te ondernemen.


Steunpakket van de Rijksoverheid voor ondernemers I

Ronald Kleverlaan van SMF en René Kamphuis van de RVO praten je bij en beantwoorden ondernemersvragen.


Steunpakket van de Rijksoverheid voor ondernemers II

Over de implementatie van het steunpakket is voor velen nog veel onduidelijk. Ronald Kleverlaan van Stichting MKB Financiering en Marco Vermin van Alfa Accountants en Adviseurs gaan in op de praktische inwerking¬treding van de economische maatregelen voor ondernemers.

Ondernemen tijdens de coronacrisis

Bekijk het hier

 

Deze kennis delen met je netwerk?