Een vrouw plak gekleurde post-its op een blauwe muur.

Video's van ondernemers die doorgaan

Voor veel ondernemers en werkgevers is het lastig om hun werk op een normale manier te blijven doen. Zij moeten hun werkzaamheden anders inrichten of tijdelijk stopzetten. Wij bieden ondernemers en werkgevers een podium om te laten zien hoe zij doorgaan. Bekijk hier alle video's van ondernemers die doorgaan tijdens de coronacrisis. Laat je inspireren!

Het zijn gekke tijden, dat geldt ook voor Rick, directeur van PBN en zijn team. Het samenbrengen van mensen zit er voorlopig niet in voor PBN, maar samen vinden zij veel manieren om de tijd nuttig te besteden.

Meer informatie over PBN evenementen

Maarten is eigenaar van Mijnbudgetauto.nl. Hij is net een jaar bezig met ondernemen en dan is daar ineens de coronacrisis. Welke impact heeft dat? Hij neemt je mee in zijn verhaal.

Meer informatie over Mijnbudgetauto.nl 

Bij café-restaurant Camping Ganspoort hebben Robbin en zijn team binnen no-time een bestelservice opgezet. Ze verzorgen naast maaltijden ook andere leuke thuisactiviteiten zoals een online bingo. Ze zitten vol met creatieve ideeën en nemen ons mee in hun oplossingen in deze crisis.

Meer informatie over Camping Ganspoort

Elles is mede-eigenaar van decor & architectuurbedrijf Elles & Hellen. Haar hele agenda is leeg geveegd door de coronacrisis en de komende tijd ziet er niet bepaald rooskleurig uit. Maar toch blijven ze samen positief!

Meer informatie over Elles & Hellen

Bekijk hoe kapsalon Beichies doorgaat met werk tijdens de coronacrisis. Ze maken nu uitgroeipakketjes en brengen die langs bij klanten, zodat zij zelf hun haar kunnen verven.

Meer informatie over kapsalon Beichies

Nathalie is pitchqueen en heeft normaal gesproken veel persoonlijke contacten. Door de coronacrisis is zij met haar collega's de mogelijkheden van een online pitch academy aan het verkennen. Bekijk hoe het haar vergaat.

Meer informatie over pitchqueen Nathalie