• Home
  • Ondernemers gaan door

Ondernemers gaan door tijdens de coronacrisis

Door het coronavirus is het voor veel ondernemers en werkgevers lastig om hun werk op een normale manier te blijven doen. Veel ondernemers en bedrijven zijn genoodzaakt om hun werkzaamheden anders in te richten of zelfs tijdelijk stil te leggen. Op deze pagina willen wij ondernemers en werkgevers een podium bieden. Hoe gaan zij op een creatieve manier door in deze uitdagende tijden? Laat je inspireren!

Een training studio waarbij samenkomen centraal staat, dat lijkt lastig in deze tijden. Wesley, eigenaar van Push Training Studio doet het op zijn eigen manier. Samen met zijn leden doet hij er alles aan om op een gepaste manier doelen te bereiken en "gezelligheid" nieuw leven in te blazen.

Meer informatie over Push Training Studio

Het zijn gekke tijden, dat geldt ook voor Rick, directeur van PBN en zijn team. Het samenbrengen van mensen zit er voorlopig niet in voor PBN, maar samen vinden zij veel manieren om de tijd nuttig te besteden.

Meer informatie over PBN evenementen

Maarten is eigenaar van Mijnbudgetauto.nl. Hij is net een jaar bezig met ondernemen en dan is daar ineens de coronacrisis. Welke impact heeft dat? Hij neemt je mee in zijn verhaal.

Meer informatie over Mijnbudgetauto.nl

Nog meer inspiratie op doen?

Bekijk alle video's

Benieuwd naar interessante webinars? Neem een kijkje op onze speciale webinar pagina!

Webinars terugkijken

  • 9 timemanagement tips voor een effectieve (thuis)werkdag
  • Continuïteitsdoelen behalen in tijden van crisis
  • De 10 basisregels die je moet weten om digitaal veilig te ondernemen
  • Coronavirus webinar: Het steunpakket voor ondernemers I en II

En meld je aan voor volgende webinars!