Geen AOV, wel Zorg voor Ondernemers

  • Ideaal voor ondernemers en zzp’ers
  • Premie € 120,60
  • Gratis Ondernemersmodule

Wil je een betaalbare zorgverzekering die extra's biedt voor ondernemers en zzp'ers? Onze Zorg voor Ondernemers verzekering helpt je om te voorkomen dat je ziek wordt én helpt je er weer zo snel mogelijk bovenop te komen. Lees alles over deze zorgverzekering voor zelfstandigen.

Met deze nieuwe zorgverzekering krijg je korting op je zorgpremie en maak je gebruik van onze ondernemersmodule. Met het doel: zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen!

Zorg voor Ondernemers is speciaal voor ondernemers zonder een AOV.

De speciale ondernemersvoordelen van Zorg voor Ondernemers

Daarnaast kun je gebruik maken van de Doorgaanexperts van De Amersfoortse. Meer weten over Zorg voor Ondernemers en de Ondernemersmodule?

Waarom Zorg voor Ondernemers en geen gewone zorgverzekering?

Zorg voor Ondernemers is onze speciale zorgverzekering voor ondernemers, een basisverzekering met gratis ondernemersmodule met extra diensten die je helpen om gezond te blijven en snel weer te herstellen. Elke dag die je als ondernemer door uitval mist kost je tenslotte geld.

In de gratis ondernemersmodule zitten extra dekkingen zoals de healthcheck, ondernemerscoach, Doorgaanexperts en extra vergoeding voor mentale gezondheid. Zorg voor Ondernemers is er al vanaf € 95,60 (bij een vrijwillig eigen risico van € 885).

Sluit nu Zorg voor Ondernemers

Bereken nu je premie
Combineer Zorg met AOV en krijg tot 20% cashback op je aanvullende verzekering met a.s.r. Vitality