Ondernemers zorgverzekering 2021

Bereken je premie

De Amersfoortse biedt verzekeringen die passen bij jou als ondernemer. Of je nu wel of geen AOV hebt. Zo bieden we de unieke combinatie van een zorgverzekering én AOV in 1, de Doorgaanverzekering. Liever alleen een zorgverzekering, maar wel met speciale voordelen voor ondernemers? Dan is er voor jou Zorg voor Ondernemers. Een zorgverzekering speciaal voor ondernemers. Ben je werknemer en heeft jouw werkgever een collectief contract met De Amersfoortse? Kijk dan bij onze collectieve verzekeringen en check bij je werkgever welke extra voordelen er voor jou gelden. 

Onze zorgverzekeringen

Kies voor de combinatie zorgverzekering en AOV, of kies voor de speciale zorgverzekering voor ondernemers die nog geen AOV hebben.

4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met je zorgverzekering

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks en jaarlijks. Via de a.s.r. Vitality-app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Door te bewegen spaar je voor leuke cadeaus en voor een interessante cashback op de premie van je AOV en je aanvullende zorgverzekering. Sluit je voor 1 januari 2021 een zorgverzekering bij ons af in combinatie met a.s.r. Vitality? Dan doe je de eerste 4 maanden gratis mee.

Kom in beweging en ontvang 4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met je zorgverzekering