Zorg voor Ondernemers

 • Korting op je basis- en aanvullende verzekering
 • Gratis Ondernemersmodule met vergoeding voor mentale gezondheid
 • Cashback op je aanvullende verzekeringen met a.s.r. Vitality

Zorg voor Ondernemers is er speciaal voor de ondernemer – met of zonder personeel - die (nog) geen voorziening heeft voor arbeidsongeschiktheid, maar wel afhankelijk is van het inkomen uit zijn onderneming. Speciaal voor deze ondernemer is er nu een zorgverzekering die je helpt klachten vroegtijdig te signaleren, uitval te voorkomen, maar ook voor je klaar staat mocht er toch onverwacht iets gebeuren. Vanuit onze kennis van zorg en ondernemen, helpen we je zo snel mogelijk weer op de been. Bovendien krijg je met Zorg voor Ondernemers 5% korting op de basisverzekering Ruime Keuze, 10% korting op aanvullende verzekeringen en 5% korting op de tandartsverzekering.

Onze basisverzekering

Met onze basisverzekering Ruime Keuze ben je goed verzekerd. 

Natura basisverzekering

 • 100% vergoed bij gecontracteerde zorgverleners
 • 85% vergoed bij niet gecontracteerde zorgverleners
 • Persoonlijk contact en online gemak
€120,60 inclusief korting

Gratis ondernemersmodule

Bij Zorg voor Ondernemers krijg je een gratis Ondernemersmodule, met dekkingen die je gezond en aan het werk houden én je verder helpen op het moment dat je onverwacht uitvalt.

De ondernemersmodule bestaat uit:

 • Elk jaar een gratis Persoonlijke Gezondheidscheck. Deze check krijg je 100% vergoed. Jij bent de enige die de uitslag te zien krijgt. 
 • Een gratis adviesgesprek met een onafhankelijke Ondernemerscoach, die je helpt de juist stappen te zetten als je vragen of klachten hebt over je onderneming of de combinatie werk / privé. Lees meer over de ondernemerscoach.
 • Tot € 500 vergoeding voor het behouden en verbeteren van mentale gezondheid, bijvoorbeeld voor mindfulness of ACT training. 
 • Tot € 5.000 extra zorg voor jou en je gezin bij een ongeval of bij kanker, hart- en vaatziekte of beroerte, zodat bij echte calamiteiten het thuis gewoon door kan gaan.

 

Onze aanvullende verzekeringen

Wil je dat alles goed geregeld is als je extra zorg nodig hebt? Een aanvullende verzekering zorgt daarvoor. Fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen worden bijvoorbeeld gedekt. Zo verklein je de kans op hoge rekeningen.

* Dit is de premie voor iemand van 25 tot en met 39 jaar oud met een Zorg voor Ondernemers aanvullende verzekering.

Meer informatie over de aanvullende verzekeringen voor ondernemers

Onze tandartsverzekeringen

Vraag je je af of je met jouw zorgverzekering bij iedere tandarts terecht kunt? En hoe zit het eigenlijk met bijvoorbeeld implantaten. Worden die nu wel of niet vergoed? Met onze tandartsverzekering weet je zeker dat je niet onverwachts voor hoge kosten komt te staan.

* Dit is de premie voor iemand van 25 tot en met 39 jaar oud met een Zorg voor Ondernemers tandartsverzekering.

Meer informatie over de tandartsverzekeringen voor ondernemers

Kies voor a.s.r. Vitality bij je zorgverzekering van De Amersfoortse

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Door te bewegen spaar je voor leuke cadeaus en voor een interessante cashback op de premie van je AOV én je aanvullende zorgverzekeringen.

Kom in beweging met a.s.r. Vitality en ontvang tot 20% cashback op je aanvullende zorgverzekeringen

Heb je al een AOV bij De Amersfoortse?

Speciaal voor ondernemers die al een AOV bij De Amersfoortse hebben, is er de Doorgaanverzekering. Hiermee krijg je veel voordelen en uitgebreide dekkingen, zoals uitgebreide fysiotherapie en extra psychologische zorg. En kies je voor de zorgverzekering Eigen Keuze, dan krijg je ook nog eens 5% korting op je AOV premie.

Kijk als ondernemer naar de toekomst!

Kies nu voor Zorg voor Ondernemers én ZZP pensioen en ontvang in januari de eenmalige distributiekosten van €40,- terug! Ondernemen is namelijk niet alleen kijken naar het nu, maar ook naar de toekomst. Daarom is het belangrijk om nu al te starten met het opbouwen van een financiële buffer. Met ZZP Pensioen bouw jij kapitaal op voor jouw oudedagsvoorziening. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je stort op je beleggingsrekening. Dit geld beleggen wij voor jou. Kies je nu voor Zorg voor Ondernemers én ZZP pensioen, krijg je er ook nog eens 4 maanden gratis a.s.r. Vitality erbij!

Meer weten over Zorg voor Ondernemers?

Veelgestelde vragen

 • Voor wie is Zorg voor Ondernemers?

 • Ik heb al een AOV, kan ik dan ook Zorg voor Ondernemers afsluiten?

 • Hoe sluit ik Zorg voor Ondernemers af?

 • Kan ik mijn partner ook meeverzekeren?

 • Zijn kinderen automatisch meeverzekerd?

 • Kom in beweging met a.s.r. Vitality en ontvang tot 20% cashback op je aanvullende zorgverzekeringen

 • Wat zit er precies in de Ondernemersmodule?

 • Wat is een Ondernemerscoach?

 • Vergoedingenoverzicht

 • Polisvoorwaarden

Praktische informatie

Kom in beweging en ontvang 4 maanden gratis a.s.r. Vitality in combinatie met je zorgverzekering