De voordelen van een AOV

  • Een financieel vangnet bij arbeidsongeschiktheid
  • Hulp bij preventie en re-integratie en hulp van een ondernemerscoach 
  • Tot 8% cashback op je AOV-premie met a.s.r. Vitality

De voordelen van een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV)

Als ondernemer denk je na over de toekomst. Maar niet alles kan je vooruitplannen. Wat als je uitvalt en je daardoor (een periode) niet meer kunt werken? Heb je dan een vangnet? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vang je dit risico op. Lees hier meer over de voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Daarnaast kies je voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering die echt bij je past. Van hoge kwaliteit met een uitgebreide dekking.
Wil je meer weten over onze AOV's?

 

Meer over de voordelen

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker jij jezelf van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als ondernemer of ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. De AOV van de Amersfoortse is daarnaast meer dan een uitkering bij uitval. We helpen je niet alleen weer snel aan de slag te kunnen, we helpen je ook arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hieronder lees je nog eens de voordelen van onze AOV.

Voordeel 1: een financieel vangnet 

Kan je niet werken door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte? Dan keren wij aan je uit. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan jij je rekeningen blijven betalen.

Voordeel 2: hulp bij preventie en re-integratie 

Wij helpen je uitval te voorkomen met preventieve diensten die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven, zoals een jaarlijks gratis persoonlijke gezondheidscheck. Ben je uitgevallen? Wij denken met je mee en ondersteunen je, zodat je zo snel mogelijk weer kunt werken.

Voordeel 3: hulp van een ondernemerscoach 

Wij helpen niet alleen jou, maar ook je bedrijf gezond te houden. Zo kan je een OndernemersProfiel opstellen samen met een ervaren ondernemerscoach. Zo krijg je waardevolle tips hoe jij jezelf en je onderneming verder kan ontwikkelen.

Voordeel 4: tot wel 8% cashback met a.s.r. Vitality 

Met het beweegprogramma van a.s.r. Vitality word je beloond voor bewegen. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Word lid van a.s.r. Vitality, beweeg en word gezonder! Haal jij je weekdoelen? Dan ontvang je leuke beloningen en extra's: tot 8% cashback op je AOV-premie en maandelijks tot €20,- aan cadeaubonnen voor o.a. Bol.com en Zalando.

Wil je weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering in jouw situatie kost?

Wil je meer weten over onze AOV?

Lees de veelgestelde vragen