Zo blijf je vitaal ondernemen

Ondernemer, maar ook tegelijkertijd moeder, juf, kok én schoonmaker zijn. Ofwel alle ballen hoog houden. Om met net zoveel energie en productiviteit je huishouden als je onderneming te runnen moet je wel fit zijn. Hoe vitaal ben jij? Kom erachter via de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zo voorkom je gezondheidsproblemen of breng je jouw gezondheidsrisico's in een heel vroeg stadium in kaart, zodat jij zorgeloos door kan gaan met ondernemen - en moeder, juf en kok zijn! 

Ondernemerschap

Bekijk meer video's

Gratis onderdeel van jouw AOV

De Persoonlijke Gezondheidscheck is een onderdeel van onze diensten om je gezond te houden. Wanneer je een AOV van De Amersfoortse hebt, mag je hier gratis gebruik van maken.

De check bestaat uit een online vragenlijst die ingaat op je leefstijl, erfelijke risico’s, medische geschiedenis, maar ook je mentale welzijn en psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Naast de vragenlijst kun je ook je BMI, bloeddruk en cholesterol meten. Doorloop alle stappen en ontvang je persoonlijke gezondheidsrapport met adviezen om je gezondheid te verbeteren.

De Persoonlijke Gezondheidscheck vraag je aan in je Mijn AOV-omgeving. Zit je daar nog niet in? Maak dan een Mijn AOV-account aan.

Door regelmatig te bewegen, word je vitaler en blijf je vol energie ondernemen. Maar wist je dat het je ook tot 8% cashback op je AOV kan opleveren?