Verzekeringspakket voor schilders

Ondernemen betekent vrijheid. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Dat geldt zowel voor jou, je medewerkers als voor je bedrijf. Dan wil je er wel zeker van zijn dat je een vangnet hebt, zodat je kan blijven doorgaan met ondernemen. Speciaal voor de schildersbranche hebben we een verzekeringspakket samengesteld. Een onafhankelijk adviseur helpt je met stel je dit pakket samen , zodat het perfect aansluit op jouw wensen.

Waarvoor kan je je als schilder verzekeren?

Soort verzekering Voor wie?
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

waar Voor jezelf

waar Voor je medewerkers

Zorgverzekering

waar Voor jezelf

waar; Collectieve zorgverzekering voor je medewerkers

Schadeverzekering

waar Voor schade aan je bedrijfspand

waar Voor schade aan je (bedrijfs)auto

waar Voor als jij of je medewerkers schade veroorzaken tijdens werk

waar Voor als je geen omzet kunt maken door brand of diefstal

Alles wat je wilt weten over het voordeelpakket voor schilders

 • Welke voordelen biedt het verzekeringspakket je?

  De Amersfoortse en a.s.r hebben een verzekeringspakket voor je samengesteld. De Amersfoortse is gespecialiseerd in verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en zorg. En a.s.r. is dé verzekeraar voor schadeverzekeringen. Door het combineren van deze expertises kunnen wij je een aantrekkelijk verzekeringspakket aanbieden. Speciaal gericht op schilders en schildersbedrijven. De voordelen van dit pakket zijn:

  • Onze AOV helpt je om arbeidsongeschiktheid te voorkomen en biedt hulp en een uitkering als je bent uitgevallen
  • Een zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze: je bepaalt zelf naar welke zorgverlener, apotheek of ziekenhuis je gaat
  • Bij schade aan je pand, wagenpark of materieel bieden we je snel hulp en zorgen we voor een uitkering

  Bekijk waarom onze AOV en Flexibele AOV 5 sterren krijgt van MoneyView

 • Hoeveel korting krijg je op de AOV voor ondernemers?

  Ons verzekeringspakket voor schilders biedt je aantrekkelijke kortingen:

  • 5% korting op je arbeidsongeschiktheidsverzekering en 10% korting op je zorgverzekering als je deze beiden afsluit
  • 3% korting op je arbeidsongeschiktheidsverzekering als je ook een zakelijke schadeverzekering afsluit
  • Hoe meer zakelijke schadeverzekeringen je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Tot wel 12%

  Ons verzekeringspakket sluit je af bij een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Die kan veel beter inschatten wat goed werkt voor jou. En dat vinden we belangrijk bij De Amersfoortse en a.s.r. Zo weet je tenminste zeker dat precies verzekerd is wat nodig is. Niets meer, niets minder. Bovendien neemt je adviseur jou veel administratieve zaken uit handen. Dan kunnen jij en jouw bedrijf doorgaan met ondernemen.

 • Welke zekerheden heb je met de AOV voor ondernemers?

  De arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse biedt voordelen voor jou:

  • Een uitkering bij ziekte of een ongeval
   Als je door ziekte of een ongeval je werk niet meer kunt doen, dan ben je met onze AOV verzekerd van een inkomen.
  • Arbeidsongeschiktheid voorkomen
   We helpen je graag met een uitgebreid pakket waarmee je arbeidsongeschiktheid kunt voorkomen. En wat je ook met ons deelt via dit pakket aan diensten, het heeft nooit gevolgen voor je premie. Ook staan bijna 100 specialisten voor je klaar. Onze specialisten hebben een medische, verpleegkundige of arbeidsdeskundige achtergrond. Met een schat aan ervaring kunnen ze jou snel en deskundig adviseren. Zo zijn we als geen ander in staat om jou zo goed mogelijk te helpen bij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid, complexe problemen met je bedrijf of wachtlijsten in de zorg. 
  • Hulp als je niet meer kan werken
   Iedereen reageert anders op arbeidsongeschiktheid. Wij kijken wat jij nodig hebt om de draad weer op te kunnen pakken. Dat is onze insteek. En dat is ook wat ondernemers over ons vertellen.
  • Zervices vakschilders programma : dekking tot 67 jaar 
   Speciaal voor schilders die zijn aangesloten bij het Zervices vakschilders programma bieden wij een dekking tot 67 jaar.*
  • Vergoeding ondernemersscan Zervices vakschilders programma
   Bij een lidmaatschap van het Zervices vakschilders programma heb je kosten gemaakt voor een ondernemersscan en misschien ook voor een eerste coachingsgesprek. Als je kiest voor de AOV van De Amersfoortse krijg je die kosten terug.

  * Zonder een abonnement voor het Zervices vakschilders programma komt de dekking tot 67 jaar te vervallen. Je bent dan tot 60 jaar verzekerd. Op het moment dat je 60 bent geworden , wordt de verzekering stopgezet. Een uitzondering daarop is als je als eigenaar van het schildersbedrijf niet meewerkend bent of als je reclameschilder bent. Dan kan je wel tot 67 jaar verzekerd blijven.

 • Wat als je medewerker langdurig ziek wordt?

  Als een medewerker langdurig ziek wordt, ben je opeens veel tijd en energie kwijt aan regelgeving en uitzoekwerk. Naast het persoonlijke leed moet je ook loon doorbetalen, zonder dat er productie tegenover staat. Met de inkomensverzekering 0-12 jaar van De Amersfoortse weet je zeker dat je het goed geregeld hebt. Een geruststellende gedachte.

  Onze inkomensverzekering 0 -12 jaar bestaat uit een:

  • Verzuimverzekering 0-2 jaar
   Als je medewerker ziek of arbeidsongeschikt wordt, dan vergoedt de verzuimverzekering (deels) de loonkosten van deze medewerker. En als de medewerker in de Ziektewet komt, dan vergoeden we de uitkering. Lees meer over de verzuimverzuimverzekering 0-2 jaar.

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar
   Na twee ziektejaren ontvangt je arbeidsongeschikte medewerker een uitkering van het UWV. Standaard betaal je het UWV hiervoor een premie. Je kunt er ook voor kiezen om een Arbeidsongeschiktheidsverzekering 3-12 jaar af te sluiten bij De Amersfoortse. Hierdoor betaal je de premie niet aan het UWV, maar aan De Amersfoortse.
   De Amersfoortse vergoedt dan de uitkering voor je zieke medewerker. Ook helpen wij je om je medewerkers zo gezond mogelijk te houden en bij arbeidsongeschiktheid weer sneller aan het werk te helpen. Lees meer over de inkomensverzekering 0-12 jaar.

  Breid de inkomensverzekering 0-12 jaar uit met de inkomensaanvulverzekering
  Als je medewerker na twee jaar nog meer dan 35% arbeidsongeschikt is, dan ontvangt hij van het UWV een WIA-uitkering. Ondanks die uitkering kan zijn inkomen toch fors achteruitgaan. Met deze inkomensaanvulverzekering regel je dat je medewerker een aanvulling ontvangt op zijn resterende inkomsten (= uitkering + loon). Zo zorg je dus echt goed voor je medewerkers.

 • Waarom kies je voor onze zorgverzekering?

  De voordelen van onze zorgverzekering

  • De zorgverzekering van De Amersfoortse is een restitutiepolis; je kiest dus zelf naar welk(e) zorgverlener, apotheek of ziekenhuis je gaat.
  • Al je zorgzaken regel je eenvoudig online via Mijn Zorg of de app. Je kan er online declareren, je gegevens wijzigen of de stand van je eigen risico bekijken.
  • Onze zorgadviseurs helpen je als je vragen hebt over je gezondheid of ziekte, wachtlijstbemiddeling of een second opinion.

  Slimme combinatie van AOV en zorg: de Doorgaanverzekering

  Als je een AOV én een Zorgverzekering afsluit bij De Amersfoortse? Dan noemen wij dat de Doorgaanverzekering. Door de combinatie van de 2 verzekeringen kunnen wij je veel beter helpen met het voorkomen van verzuim, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Vandaar dat we jou en je medewerkers flinke kortingen kunnen geven:

  • 10% korting voor je medewerker en zijn gezin op de basisverzekering van De Amersfoortse
  • 15% korting voor je medewerker en zijn gezin op de aanvullende verzekering van De Amersfoortse
  • 4% korting voor je medewerker en zijn gezin op de tandartsverzekering van De Amersfoortse
  • jij als werkgever krijgt 2 tot 4% korting op je verzuim- of inkomensverzekering

   

   

 • Welke zakelijke schadeverzekeringen passen bij jouw bedrijf?

  Als ondernemer wil je graag doorgaan. Daarom heeft a.s.r. een pakket van verzekeringen samengesteld dat naadloos op elkaar aansluit. Zo ben je optimaal verzekerd en kun je de meeste risico’s financieel afdekken. Samen met je onafhankelijk adviseur stem je dit pakket helemaal op jouw wensen en mogelijkheden af.

  De zakelijke schadeverzekeringen zijn verdeeld over vijf rubrieken. Hoe meer rubrieken je in je pakket toevoegt, hoe hoger je korting. Kies je bijvoorbeeld uit twee rubrieken een verzekering, dan krijg je 3% korting op het totale premiebedrag. Elke verzekering uit een andere rubriek levert nog eens extra korting op. De kortingen zijn:

  • Bij 2 rubrieken krijg je 3% korting
  • Bij 3 rubrieken krijg je 6% korting
  • Bij 4 rubrieken krijg je 9% korting
  • Bij 5 rubrieken krijg je 12% korting

  Rubriek Verzekering Welke dekking krijg je:
  Gebouwen, bedrijfsmiddelen en milieuschade Bedrijfsgebouwen Schade aan je bedrijfsgebouw door brand, inbraak, water of storm

  Inventaris en goederen
  Schade van je inrichting en voorraad door brand, inbraak, water of storm

  Glas Schade aan een ruit, glazen deur, vitrine of toonbank 

  Reconstructiekosten Kosten die je maakt om je administratie weer in orde te maken na schade door brand, inbraak, water of storm
     Extra kosten Kosten die je maakt om je bedrijf weer op te starten na schade door brand, inbraak, water of storm
    Computer, elektronica en instrumenten Verlies van computer, een instrument of elektronica door brand, diefstal, water of door het uit de hand laten vallen
     Milieuschade  Opruimkosten als je per ongeluk grond of oppervlaktewater vervuilt
   Bedrijfsschade Bedrijfsschade  Gemiste nettowinst, je vaste lasten en je extra kosten als je bedrijf stil komt te liggen door brand, diefstal of een andere schade
   Aansprakelijkheid Aansprakelijkheid voor bedrijven Schade die jij of je werknemers veroorzaken tijdens het werk aan anderen of hun spullen en schade die je werknemers oplopen tijdens het werk
   Rechtsbijstand  Rechtsbijstand  Juridische hulp bij conflicten
  Vervoer (middelen en goederen)  Personenauto Schade aan je zakelijke auto, ook als je auto door verschillende personen wordt gebruikt
     Bestelauto Schade aan je bestelauto en schade aan anderen door afvallende lading of als je bestelauto door verschillende personen wordt gebruikt 
     Eigen vervoer Beschadiging, verlies of diefstal van spullen tijdens het vervoer met je eigen auto of bestelauto
    Verkeersschade voor werknemers Aansprakelijkheid voor een verkeersongeval van je werknemers tijdens werktijd
     Landmateriaal Schade aan je heftruck, bulldozer en rollende hoogwerkers door aanrijdingen, natuurgeweld, brand, diefstal, eigen schuld en overige oorzaken
 • Hoe sluit je het verzekeringspakket voor schilders af?

  Een verzekeringspakket voor schilders stel je volledig op maat samen. Een onafhankelijk adviseur helpt je daar bij. Die verdiept zich goed in jouw situatie en wensen en adviseert je welke verzekeringen het beste bij jou en je onderneming passen. Bovendien neemt je adviseur administratieve zaken uit handen. En dat vinden wij belangrijk bij a.s.r en De Amersfoortse. Vraag je adviseur jouw premie uit te rekenen en een offerte bij ons aan te vragen.

  Wat doet een adviseur voor jou?

  • Jouw onafhankelijk adviseur maakt eerst een risicoanalyse van je bedrijf
  • Daarna adviseert hij jou over mogelijke maatregelen om schade en arbeidsongeschiktheid te voorkomen en over welke verzekeringen voor jou geschikt zijn
  • Samen bespreken jullie welke risico’s je wilt verzekeren en welke risico’s je zelf wilt dragen
  • Vervolgens sluit je jouw schildersverzekeringspakket op maat af
  • Hoe uitgebreider jouw verzekeringspakket, hoe meer korting je krijgt
  • Heb je onverhoopt schade of word jij of één van je werknemers ziek of arbeidsongeschikt? Dan kan jouw adviseur je helpen bij alles wat er dan op je af komt. Zodat jij minder zorgen hebt over de continuïteit van je onderneming

Heb je al één van de bovenstaande verzekeringen?

Meld dit bij je adviseur. Je adviseur kan kijken of er nog meer voordeel van toepassing is op je verzekeringen. En meld het bij het Zervices vakschilders programma dan krijg je je loyaliteitspunten toegekend.