De Doorgaanverzekering: AOV en Zorg in 1

Speciaal voor ondernemers is er de Doorgaanverzekering. Een unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en zorgverzekering. Zo bent u slimmer verzekerd tegen alles wat te maken heeft met zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Door deze combinatie kunnen wij u beter helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dat is goed voor u en goed voor ons. En daarom kunnen we u extra kortingen geven.

 

 

Hoe werkt de Doorgaanverzekering?

Bekijk de onderstaande video waarom u zich slimmer verzekert met de Doorgaanverzekering.
 

 

 


 

Slimmer verzekeren door:

 • De beste AOV in de markt
 • Een uitstekende zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze
 • Geen gedoe met persoonlijke hulp van de Doorgaanexpert
 • Scherpe prijs; met kortingen tot honderden euro's per jaar
 • Extra dekkingen, zoals fysiotherapie en hulp voor uw gezin als dat echt nodig is 

Gezond blijven
​Mindfulness 500,-
​Griepprik ​100%
​Preventief Medisch Onderzoek Basis ​100% eens per 12 maanden via Meditel
​Gezond worden
Fysiotherapie 100%
Psychologische zorg 1500,- per jaar
Begeleiding en nazorg bij kanker 100% maximaal 1000,- per jaar
​Extra zorg na ongeval
​Extra zorg na een ongeval 5000,-
AOV en zorg in één:

Door AOV en Zorg samen te brengen, maken we het eenvoudiger. De financiering kan beter worden afgestemd, de dienstverlening verbeterd en kosten bespaard. En vooral: het verbetert uw welzijn. Zodat u gezond bent, gezond blijft, gezond wordt en weer gezond kan doorgaan met uw leven en werk.

 

AOV

 • De beste AOV in de markt
 • Keuze uit 3 AOV’s
 • Extra aanvangskorting
 • Ruime dekkingen
 

Meer info

Zorg

 • 100% vrije zorgkeuze
 • Online declareren
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Ruime dekkingen
 

Meer info

 


Scherpe prijs door kortingen

 • 5% korting op uw AOV-premie
 • 10% korting op uw basisverzekering
 • 15% korting op de aanvullende verzekering
 • 4% korting op de tandartsverzekering

Kortingen op de zorgverzekering gelden ook voor uw gezinsleden. Lees meer over de Doorgaanmodule.

 


 

Geen gedoe met de Doorgaanexpert

De Doorgaanexpert beantwoordt uw vragen, neemt regelwerk uit handen en is er op het moment dat u echt hulp nodig heeft. U stelt uw vraag snel én gemakkelijk via WhatsApp of telefonisch. Uw probleem wordt ons probleem en wij schakelen hulp in als dat nodig is. Meer info over de Doorgaanexpert.

 


 

Extra dekkingen voor u en uw gezin

Voor u als ondernemer is uw bedrijf belangrijk. Maar uw gezin is dat net zo goed. Sterker nog, als het thuis niet lekker gaat dan kunt u zich niet volledig inzetten voor uw bedrijf. Daarom bieden we voor uw gezin belangrijke dekkingen, zoals: kinderopvang, vervangende mantelzorg en gezinshulp bij uitval van uw partner. Bekijk onze brochure.

 


 

Interesse?

Bereken uw premie
Bereken uw premie inclusief Doorgaankorting. U ziet direct uw voordeel. Kiest u ervoor om teruggebeld te worden voor een vrijblijvend gesprek, dan bellen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen binnen 3 werkdagen terug.

 


​​​​​

Kortingen

​Met de Doorgaanverzekeringen combineren we AOV en zorg in één verzekering. Door deze combinatie kunnen wij u beter helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dit doen we met onze eigen arbeidsdeskunigen, medische dienst en verpleegkundigen. We kunnen dus eenvoudigweg sneller schakelen en u een hoop gedoe uit handen nemen. Dat is goed voor u én voor ons. En daarom kunnen wij u een scherpe prijs met kortingen geven: 
 • 5% korting op de AOV
 • 10% korting op de basisverzekering Zorg
 • 15% korting op de aanvullende verzekering Zorg
 • 4% korting op de tandartsverzekering
 •  
  De kortingen op de zorgverzekeringen gelden ook voor uw gezinsleden. 

   
   
  Bereken uw Doorgaanpremie

  Bereken uw premie inclusief Doorgaankorting. U ziet direct uw voordeel. Kiest u ervoor om teruggebeld te worden voor een vrijblijvend gesprek, dan bellen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen binnen 3 werkdagen terug.
   

  Extra dekkingen voor u en uw gezin

  Bij de Doorgaanverzekering krijgt u onze speciale Doorgaanmodule. Met deze module bent u verzekerd van de belangrijkste zorg om zelf door te kunnen gaan en hebben we ook aandacht voor uw gezin. Ook als uw gezin extra ondersteuning nodig heeft, helpen we met doorgaan. 
   
  De Doorgaanmodule is voor en met ondernemers ontwikkeld. De dekkingen in de module zijn overgenomen uit de aanvullende verzekering. Zo voorkomen we dubbele dekkingen en kunnen we een extra voordelige aanvullende verzekering aanbieden met de meest uitgebreide dekking. De inhoud van de module richt zich op gezond blijven, gezond worden en gezin en zekerheid. Zo bent u onder meer verzekerd voor fysiotherapie en psychologische zorg.
   

  Vergoedingen waar u als ondernemer recht op heeft

  Dekking                         Vergoeding

  Gezond blijven
  Mindfulness of ACT 500,-
  Griepprik 100%
  ​Preventief Medisch Onderzoek Basis 100% eens per 12 maanden via Meditel
  ​Gezond worden
  ​Fysiotherapie ​100%
  ​Psychologische zorg ​1500,- per jaar
  ​Begeleiding en nazorg bij kanker ​100% maximaal 1000,- per jaar
  Extra zorg na ongeval
  ​Extra zorg na een ongeval 5000,-


  Extra hulp voor uw gezin

  Voor u als ondernemer is uw bedrijf belangrijk. Maar uw gezin is dat net zo goed. Sterker nog, als het thuis niet lekker gaat dan kunt u zich niet volledig inzetten voor uw bedrijf. Daarom bieden we voor uw gezin belangrijke dekkingen, zoals: kinderopvang, vervangende mantelzorg en gezinshulp bij uitval van uw partner.
   
  Voorbeeld: kinderopvang
  Stel, u heeft kinderopvang nodig omdat uw partner is opgenomen in het ziekenhuis. Dat regelt u met de Doorgaanmodule. Net zoals gezinshulp na het ziekenhuisverblijf als dat nodig is.
   
  Nog een voorbeeld: mantelzorg
  U bent mantelzorger als u de zorg heeft voor een partner, kind of ouder.
  Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van deze taak? De Doorgaanexpert helpt om uw taken als mantelzorger zo optimaal mogelijk in te richten. Bijvoorbeeld als u tijdens uw vakantie vervangende mantelzorg nodig heeft, dan regelen wij dat.


  Vergoedingen van de Doorgaanmodule voor u en uw gezin

   

  Dekking               Vergoeding

  Vervangende mantelzorg ​​100% maximaal 21 dagen
  Mantelzorgmakelaar ​100%
  Gezinshulp bij uitval partner ​20,- per uur voor kinderen t/m 12 jaar
  Maximaal 40 uur per jaar
  ​Kinderopvang bij opname ouder 25,- per dag voor kinderen t/m 12 jaar
  Maximaal 60 dagen per jaar
  ​Logeerhuis 100% van de eigen bijdrage voor ouders of partners
  bij een Ronald McDonaldhuis of een aan het ziekenhuis
  verbonden familie- of logeerhuis.
  ​Reiskosten ziekenbezoek aan
  opgenomen kinderen
  ​0,28 per kilometer vanaf de 5e opnamedag
   
   

  Wat onze klanten zeggen

  De Doorgaanmodule helpt ondernemers doorgaan. Ook als er thuis tijdelijk meer zorg nodig is. Eén van onze verzekerden met een Doorgaanverzekering wilde graag anoniem zijn verhaal doen. Hij is veel van huis en kan werk niet gemakkelijk aan een ander overdragen. Dus toen zijn vrouw werd getroffen door een hartstilstand en na reanimatie opgenomen moest worden, moest hij een oplossing vinden voor zijn kinderen. Op dat moment nam hij contact met ons op. De Doorgaanexpert begreep de urgentie van zijn probleem en zorgde direct voor buitenschoolseopvang. In overleg met de ondernemer werd er via de thuiszorg ook een gezinshulp ingeschakeld. Dit bracht rust in een hectische periode. En de ondernemer en zijn gezin konden zo weer doorgaan.

   
  Bereken uw Doorgaanpremie

  Bereken uw premie inclusief Doorgaankorting. U ziet direct uw voordeel. Kiest u ervoor om teruggebeld te worden voor een vrijblijvend gesprek, dan bellen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen binnen 3 werkdagen terug.

     

  Persoonlijke hulp als u dat nodig heeft

  Bij de Doorgaanverzekering krijgt u ondersteuning van De Doorgaanexpert op het moment dat u dat nodig heeft. De Doorgaanexpert is uw persoonlijke hulp bij De Amersfoortse en staat voor: geen gedoe, hulp en ondersteuning bij fit worden en blijven.
   

  Geen gedoe

  De Doorgaanexpert beantwoordt vragen en regelt zaken rondom nota’s, declaraties of mutaties. U wordt snel, gemakkelijk en persoonlijk geholpen.
   

  Hulp

  Niet kunnen ondernemen heeft direct impact op uw bedrijfsvoering. (Tijdelijk) uitvallen raakt u financieel. Vaak is het mogelijk om in een vroegtijdig stadium hulp te krijgen om uitval te voorkomen. Bij klachten of dreigende klachten kan de Doorgaanexpert actief helpen. Maar u houdt zelf de regie over waar, wanneer en hoe u dat wilt invullen. Op het moment dat het er echt toe doet, is de Doorgaanexpert er voor u. Is er een serieus probleem rondom uw gezondheid of de gezondheid van uw gezin, dan verzorgt de Doorgaanexpert de intake en roept hulp in van de 2e lijns zorg. Denk aan arbeidsdeskundigen, medisch specialisten en verpleegkundigen.
   

  Ondersteuning bij fit worden en blijven

  Wij helpen ondernemers gezond te blijven. De Doorgaanexpert helpt hierbij. U bereikt de Doorgaanexpert snel via een handige app. Een druk op de knop en de Doorgaanexpert beantwoordt vragen en regelt zaken, bijvoorbeeld via WhatsApp. Zo kunt u doorgaan met ondernemen.

  Bereken uw Doorgaanpremie

  Bereken uw premie inclusief Doorgaankorting. U ziet direct uw voordeel. Kiest u ervoor om teruggebeld te worden voor een vrijblijvend gesprek, dan bellen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen binnen 3 werkdagen terug.

  Hulp voor uw gezin

  ​Voor u als ondernemer is uw bedrijf belangrijk. Maar uw gezin is dat net zo goed. Sterker nog, als het thuis niet lekker gaat, dan kunt u zich niet volledig geven in uw bedrijf. Daarom zorgen we met de Doorgaanmodule voor ondersteuning als er thuis tijdelijk meer zorg nodig is. Of als er bijvoorbeeld vervangende mantelzorg nodig is voor uw ouders. 

  Ook voor uw gezin of partner kunt u rekenen op een scherpe prijs. Samen met u of uw partner kijken we hoe we kunnen ondersteunen. Ook als uw partner niet is verzekerd bij ons, helpen we om te kunnen doorgaan. Wij hebben een netwerk van zorgondersteuners waarmee we mensen kunnen begeleiden naar de juiste zorg.

  Naast het gratis meeverzekeren van kinderen op de zorgverzekering, biedt de Doorgaanverzekering de volgende voordelen voor uw gezin:

  • 100% vrije zorgkeuze

  Korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd op de zorgverzekering
  • Extra vergoeding bij een ongeval.
  • Extra vergoedingen voor u en uw gezin, zoals mantelzorg en gezinshulp als uw partner uitvalt. Meer weten? Bekijk de brochure.

  Bereken uw Doorgaanpremie

  Bereken uw premie inclusief Doorgaankorting. U ziet direct uw voordeel. Kiest u ervoor om teruggebeld te worden voor een vrijblijvend gesprek, dan bellen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen binnen 3 werkdagen terug.

  Meer weten?

  ​Bel ons op (033) 464 26 26 of lees meer in de brochure

  Ook voor werkgevers!

  De Doorgaanverzekering is er ook voor u als werkgever. Zorg dat u en uw medewerkers doorgaan!

  Snel geholpen

  De Doorgaanexpert beantwoordt vragen en neemt regelwerk uit handen.

  Ziek of hersteld melden

  Arbeidsongeschiktheid melden (voor u als ondernemer)

  Ziek of hersteld melden (voor uw medewerker)