Zorgaanbieder | De Amersfoortse

Zo bespaar je als ondernemer op je zorgverzekering

Als (zelfstandige) ondernemer ben je jaarlijks best wat geld kwijt aan verzekeringen. En dat is normaal, want je hebt geen werkgever die de lasten op zich neemt. Maar het is wel fijn als je een beetje kosten kan besparen op je zorgverzekeringen, toch? Wij helpen je op weg!

Bespaar op je huidige (aanvullende) zorgverzekering

Het einde van het jaar is een goed moment om eens kritisch te kijken naar je zorgverzekering. Wat houdt alles precies in en wat heb je allemaal écht nodig voor het komende jaar? Bij De Amersfoortse bepaal je heel simpel wat je wel en niet verzekerd wilt hebben. 

Verhoog je eigen risico

Ben je gezond en zijn er het komend jaar zorgkosten die je verwacht? Als je antwoord daarop nee is, kun je geld besparen door je eigen risico te verhogen. Het minimale eigen risico is 385 euro, maar deze kun je verhogen tussen de 485 en 885 euro. Hoe hoger je eigen risico, hoe hoger de korting op je zorgpremie!

Het woord risico zit niet voor niks in het begrip eigen risico. Denk er dus wel goed over na! Ben je als ondernemer in staat om dit risico te nemen? 

Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks

Bij het afsluiten van je zorgverzekering geldt: een jaarlijkse betaling is goedkoper. Als je maar één keer je premie betaalt, scheelt dit administratiekosten. Vandaar dat we korting geven, wanneer jij je zorgpremie in één keer betaalt. 

Zorg voor Ondernemers

Wil je per se de meest goedkope zorgverzekering of een goed betaalbare zorgpremie, die ondernemers en zzp’ers bijstaat? Precies. Onze Zorg voor Ondernemers-polis helpt om ziekte vroegtijdig te signaleren en om je er snel weer bovenop te krijgen. 

Geen AOV, wél zorg voor ondernemers. 

Met deze nieuwe zorgverzekering krijg je korting op je zorgpremie én maak je gebruik van onze ondernemersmodule. Hierin bieden we verschillende diensten aan, die we ook aanbieden bij onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ideaal dus wanneer jij geen AOV hebt!

Bij Zorg voor ondernemers krijg je ook:

  • Wachtlijstbemiddeling zodat je snel de juiste zorg krijgt;
  • Een health check om je gezondheid in kaart te brengen;
  • Een vergoeding tot 500 euro voor mentale gezondheid;
  • Gezinsongevallendekking tot 5.000 euro.