Tips om een burn-out te voorkomen

Tips van Frans om een burn-out te voorkomen

Iedereen ervaart wel eens stress, dat is heel menselijk. Maar wat is stress eigenlijk? Personal trainer Frans vertelt je alles over stress en burn-out.

Voeding

Hoe komt het dat je slechter eet als je gestresst bent? En wat voor invloed heeft dit op je lichaam? Frans vertelt hoe je eenvoudig en met weinig moeite tóch aan je vitamines en mineralen komt.

 

 

Stress

Ondernemer Marijn (26 jaar) heeft een burn-out gehad. Personal trainer Frans vertelt in onderstaande video wat stress eigenlijk is, waardoor het ontstaat en of het wel- of niet goed voor je is. 

Slapen

Een goede nachtrust is niet altijd even vanzelfsprekend. En dat terwijl slapen super belangrijk is voor je lichaam. Sterker nog, met voldoende slaap kun je een burn-out voorkomen. Hoe dit werkt? Personal trainer Frans vertelt het je in onderstaande video en geeft je tips hoe je voor een goede nachtrust zorgt.

Goed verzekerd met de Doorgaanverzekering

Met onze Doorgaanverzekering profiteer je van de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering in de markt plus een zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Daarmee kun je rekenen op psychologische hulp wanneer je dat nodig hebt en kun je mindfulness of ACT trainingen volgen.