AOV | De Amersfoortse

De unieke dekking van de Doorgaanverzekering

In het leven van een ondernemer loopt alles door elkaar: werk, gezin, zakelijk en privé. Dus waarom zou een verzekering wel die scheidslijnen trekken? Door onze AOV, zorgverzekering en een speciale doorgaanmodule te combineren kunnen we jou en je gezin beter helpen als er iets aan de hand is. 

Dit is de dekking van je Doorgaanverzekering

 • Gezond blijven

  Als jij fit en gezond blijft, is dat fijn voor jouw bedrijf, je gezin èn voor ons. Daarom krijg je een uitgebreid pakket om gezond te blijven.

  Voor jou
  Preventief Medisch Onderzoek   Elk jaar krijg je via ons een Preventief Medisch Onderzoek Plus bij Meditel aangeboden. Deze check krijg je 100% vergoed. En natuurlijk ben jij de enige die de uitslag krijgt te zien.
  Een ‘APK voor ondernemers’   De gezondheid van jou en jouw onderneming zijn vaak sterk met elkaar verbonden. Daarom krijg je elke 3 jaar het aanbod om jouw ondernemerschap tegen het licht te houden. Hoe goed doe je het? En wat kun je beter aanpakken? De Amersfoortse krijgt geen inzicht in je persoonlijke resultaten.
  Altijd hulp van onze Doorgaanexpert Jouw probleem wordt ons probleem als je belt of appt met onze Doorgaanexperts. Neem contact op als jij je zorgen maakt over je gezondheid, over problemen thuis of op je werk. 
  Mindfulness of ACT  € 500 per jaar
  Griepprik  Elk jaar 100% vergoed 
 • Thuis alles op rolletjes

  Als het thuis soepel loopt, heb jij je hoofd en handen vrij om te ondernemen. 

  Voor jou en je gezin
  Vervangende mantelzorg
  Maximaal € 1.600 per jaar via Handen in Huis of Saar aan Huis
  Mantelzorgmakelaar
  100% vergoed
  Gezinshulp bij uitval partner  Een vergoeding van 80% van de nota voor kinderen tot en met 12 jaar. Maximaal € 800 per jaar.
  Kinderopvang als jij of je partner wordt opgenomen in het ziekenhuis  Een vergoeding van € 25 per dag voor kinderen tot en met 12 jaar. Maximaal € 1.500 per jaar.
  Logeerhuis bij ziekenhuisopname 100% van de eigen bijdrage voor ouders of partners bij een Ronald McDonaldhuis of een aan het ziekenhuis verbonden familie- of logeerhuis 
  Reiskosten ziekenbezoek aan meeverzekerde kinderen Vergoeding van € 0,30 per kilometer vanaf de 5e opnamedag 
 • Als je klachten krijgt

  Snel goede zorg en uitgebreide aandacht voor jouw klachten voorkomt arbeidsongeschiktheid.

  Voor jou
  Complete zorgverzekering
  Kies zelf je zorgverzekering
  Altijd extra fysiotherapie 
  100% vergoed
  Altijd extra psychologische zorg  

  Maximaal € 1.500 per jaar vergoed

   Budgetcoach  € 250 via www.budgetcoach.nl
  Altijd hulp van onze Doorgaanexpert   Jouw probleem wordt ons probleem als je belt of appt met onze Doorgaanexperts. Neem contact op als jij je zorgen maakt over je gezondheid, over problemen thuis of op je werk.
 • Als je arbeidsongeschikt raakt

  Als ondernemer zit je niet graag ziek thuis. Dus wil je graag snel en goed geholpen worden.

  Voor jou
  Snel uitgebreide hulp van onze eigen experts
  We hebben bijna 100 Doorgaanexperts, arbeidsdeskundigen en verpleegkundigen in dienst. Dus kunnen we direct met je schakelen. Bij arbeidsongeschiktheid kijken we samen wat de beste stappen zijn om jou weer op een verantwoorde manier aan het werk te krijgen. 
  Een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde dienstverleners
  We werken nauw samen met specialisten die ervaren zijn in het helpen of behandelen van ondernemers. Denk aan: arbeidsfysiotherapie, geestelijke gezondheidszorg gericht op ondernemers, multidisciplinaire trajecten en bedrijfsmatig advies.
  Geld op je rekening  Bij arbeidsongeschiktheid krijg je het afgesproken bedrag op je rekening gestort. De hoogte ervan is afhankelijk van je arbeidsongeschiktheidspercentage. De duur is afhankelijk van je herstel en de AOV die je hebt gekozen.
  Goede nazorg  Ben je weer helemaal fit? Ook dan houden graag nog even contact met je. Gewoon, om te kijken of alles goed met je gaat. En of er nog iets is wat we voor je kunnen doen.
 • Als je weer gezond bent

  Vaak kan je nog wel extra hulp en aandacht gebruiken na een ongeval of een ernstige ziekte.

  Voor jou
  Altijd (interventie)hulp van onze Doorgaanexpert   Jouw probleem wordt ons probleem als je belt of appt met onze Doorgaanexperts. Neem contact op als jij je zorgen maakt over je gezondheid, over problemen thuis of op je werk.
  Altijd extra begeleiding en nazorg bij kanker  100% maximaal € 1.000 per jaar
  Altijd extra zorg na een ongeval 
  € 5.000 per jaar extra zorg na een ongeval voor onder andere tandartskosten
 • Hoe sluit je jouw Doorgaanverzekering af?

  Onze Doorgaanverzekering sluit je af bij een adviseur 
  Een Doorgaanverzekering van De Amersfoortse sluit je af bij een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Die kan veel beter inschatten wat goed werkt voor jou. En dat vinden we belangrijk bij De Amersfoortse. Zo weet je tenminste zeker dat precies verzekerd is wat nodig is. Niets meer, niets minder. Bovendien kan je adviseur jou veel administratieve zaken uit handen nemen. Zodat jij kunt doorgaan.