Doorgaanexpert voor werkgevers | De Amersfoortse

De Doorgaanexpert helpt je doorgaan

Je hebt een grote opdracht binnengesleept, maar plots belandt je partner in het ziekenhuis. Of je breekt als alleenstaande ouder je been en vraagt je wanhopig af hoe je nu jouw werk moet combineren met de zorg voor je kind. Als je belt, kunnen onze Doorgaanexperts je direct helpen. Zij bekijken wat ze vanuit jouw Doorgaanverzekering kunnen regelen en denken met je mee over vervolgstappen.

Alles wat je wilt weten over de Doorgaanexpert

 • Zo denkt de Doorgaanexpert met je mee

  De Doorgaanexpert zorgt dat jij kunt doorgaan met ondernemen

  Onze Doorgaanexperts bijten zich vast in jouw probleem en gaan op zoek naar een oplossing:

  • Zo was er Brian, een marktkoopman die geen zware dingen meer kon tillen. In overleg regelden we voor hem extra fysiotherapie, een tijdelijk inkomen én bleek het voordeliger om een compleet nieuwe marktwagen aan te schaffen zodat hij niet meer dagelijks hoeft te tillen. Bekijk zijn verhaal.
  • Saskia belt ons na een skiongeluk. Ze is alleenstaand en met haar gebroken been kan ze haar dochtertje van 3 maar moeilijk verzorgen. Bovendien kan ze 6 weken niet autorijden. Ze krijgt extra kinderopvang en hulp in de huishouding. Niet werken betekent geen inkomsten. Daarom besloten we ook het vervoer naar haar werk te vergoeden.
  • Leo, een wat oudere grafisch vormgever, kon de nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied lastig bijhouden. Zijn opdrachten liepen terug. Hij raakte gestrest. Na een intake besloten we Leo te koppelen aan een coach. Samen gingen ze op zoek naar Leo’s kernkwaliteiten en brachten focus aan in zijn werk. Leo concentreert zich nu met succes op het maken van infographics voor de zakelijke markt. 

 • Dit zijn jouw zekerheden

  De Doorgaanexpert kent de dilemma’s en zorgen van ondernemers. Daarom is de Doorgaanexpert jouw persoonlijke hulp bij De Amersfoortse. Dit zijn jouw zekerheden:

  • Jouw zorg wordt de zorg van de Doorgaanexpert. Of jij je nu zorgen maakt over je gezondheid, je gezin of je bedrijf.  De Doorgaanexpert staat voor je klaar. Ook als je gewoon vragen hebt of geen gedoe wilt met nota’s, wachtlijsten of declaraties.
  • Direct hulp bij een probleem. De Doorgaanexpert heeft korte lijntjes met specialisten binnen en buiten De Amersfoortse. Dus heb je een probleem met jouw gezondheid of de gezondheid van je gezin? Dan regelt de Doorgaanexpert hulp of advies van een arbeidsdeskundige of andere specialisten met verstand.
  • Advies over de beste vervolgstap. Onze Doorgaanexperts kijken eerst wat ze voor je kunnen oplossen met de dekking van je Doorgaanverzekering. En kunnen ze iets niet oplossen via jouw Doorgaanverzekering? Dan krijg je altijd advies over wat je dan het beste kunt doen. 

 • De Doorgaanexpert past bij onze geschiedenis

  We doen dingen graag een beetje anders bij De Amersfoortse. Dat komt door onze oprichter, Cornelis van der Vlies. Die zei zijn baan op om vanuit zijn huis in Amersfoort eigenhandig een nieuwe zorgverzekeraar op te bouwen: het Wit-Blauwe Kruis, de voorloper van De Amersfoortse. 

  Cornelis zwom graag tegen de stroom in. Hij geloofde niet in concurrentie op prijs, maar in kwaliteit voor patiënten. Aan de lopende band vond Cornelis nieuwe zekerheden uit, zoals indexering van de dekking of dat het Wit-Blauwe Kruis de polis niet zou opzeggen ook al lag je heel vaak in het ziekenhuis. Zo konden we steeds beter voor mensen zorgen. 

  De Doorgaanexpert past perfect in onze traditie. Lees ons hele verhaal

 • Downloads en extra informatie