Tips om een burn-out te voorkomen

Welke diensten bieden we aan om jou gezond te houden?

Bij De Amersfoortse kun je gebruikmaken van diensten om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Naast advies van onze experts kun je bijvoorbeeld een uitgebreide gezondheidscheck doen of een profiel invullen om inzicht te krijgen in je ontwikkelpunten als ondernemer. Vervolgens kan daar weer een nuttig vervolg uitkomen, zoals coaching of een aangepaste werkplek. 

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering  bij De Amersfoortse hebt, kun je elk jaar gebruikmaken van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Daarmee breng je jouw gezondheidsrisico’s in kaart en krijg je advies op maat. Dit valt onder jouw AOV, dus hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Als naar aanleiding van jouw uitkomsten van de Persoonlijke Gezondheidscheck een vervolg komt, bijvoorbeeld met coaching, betaal je wel zelf de kosten daarvan.  

De gezondheidscheck bestaat uit:
Een online vragenlijst over jouw leefstijl en gezondheid
Een vingerprik en urinetest. Dit kun je thuis doen.
Eventueel een bloeddrukmeting
Een persoonlijk rapport over jouw gezondheid

Wil je weten hoe het precies werkt? 
Bekijk dan deze stappen (let op: dit geldt dus alleen voor klanten met een AOV van De Amersfoortse.


Zelfkennis met het Ondernemersprofiel

Met een AOV van De Amersfoortse kun je ook gebruikmaken van het Ondernemersprofiel. Samen met een coach breng je jouw sterke eigenschappen en ontwikkelpunten als ondernemer in kaart.

Wil je weten hoe het precies werkt? 
Bekijk dan deze stappen.


Vertrouwelijk

Deze preventieve diensten zijn puur en alleen voor jou als ondernemer. Zo kun jij gezond blijven en heb je geen uitkering nodig. De Amersfoortse krijgt geen inzage in de uitslag van de Persoonlijke Gezondheidscheck of het Ondernemersprofiel. De uitkomsten hebben dus nooit invloed op je premie of dekkingen.


Waarom biedt De Amersfoortse je deze diensten aan?

Met de Persoonlijke Gezondheidscheck kun je gezondheidsproblemen opsporen en met het Ondernemersprofiel ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten als ondernemer. Zo voorkom je dat je in de toekomst klachten krijgt die tot arbeidsongeschiktheid kunnen leiden of problemen voor je bedrijf veroorzaken. En dat is gunstig voor jou én voor ons.


Onze experts

Naast deze diensten staat er bij De Amersfoortse ook een team van professionals voor je klaar. Heb je bijvoorbeeld een Doorgaanverzekering (een AOV én zorgverzekering in één), dan helpt onze Doorgaanexpert jou op weg als je vragen hebt over je gezondheid of gezin. Maar hij neemt ook regelwerk uit handen, zodat jij je kunt richten op het ondernemen. En is er iets met jouw gezondheid of gezin? Dan kunnen wij één van onze eigen arbeidsdeskundigen  inschakelen of een andere specialist. 

Bekijk alle experts