Voorkom uitval en werk aan je duurzame inzetbaarheid

Wat is een AOV?

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)  verzeker je je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Met andere woorden: als je als ondernemer of zzp'er niet meer kunt werken omdat je arbeidsongeschikt bent, dan zorgt een AOV ervoor dat je toch nog inkomsten krijgt.

Wanneer ben je arbeidsongeschikt?

Je bent arbeidsongeschikt als je door een medische oorzaak niet meer in staat bent om je eigen werk uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld komen door:
een ongeval 
lichamelijke klachten 
psychische klachten


Een AOV doet meer dan alleen uitkeren

Naast een arbeidsongeschiktheidsuitkering kun je met een AOV ook rekenen op hulp bij re-integratie en hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Je AOV helpt je bij re-integratie

Hulp bij re-integratie is een belangrijk onderdeel van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.  Als je arbeidsongeschikt wordt dan is het lastig om te bepalen hoe je je werk weer moet gaan oppakken. En hoe je ervoor zorgt dat je het daarna blijft volhouden. Daarom bieden wij je een team van medisch en arbeidsdeskundige specialisten om je te begeleiden. 

Lees meer over onze specialisten 

Je AOV helpt je om arbeidsongeschiktheid te voorkomen
Liever word je natuurlijk niet arbeidsongeschikt. Ook daarmee helpt een AOV je. Door in een vroeg stadium bij ons aan de bel te trekken kan (langdurige) arbeidsongeschiktheid vaak voorkomen worden. En dat is zowel goed voor jou en je onderneming, als voor ons.

Lees meer over onze preventieve diensten