Voorkom uitval en werk aan je duurzame inzetbaarheid

Wat is een AOV?

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker je je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid. Met andere woorden: als je als zelfstandig ondernemer of zzp'er niet meer kunt werken omdat je arbeidsongeschikt raakt, dan zorgt een AOV ervoor dat je toch nog inkomsten krijgt.

Wanneer ben je arbeidsongeschikt?

Je bent arbeidsongeschikt als je door een medische oorzaak niet meer in staat bent om je eigen werk uit te voeren vanwege een ongeval, lichamelijke- of psychische klachten.

Een AOV doet meer dan alleen uitkeren

Naast een arbeidsongeschiktheidsuitkering kun je met een AOV ook rekenen op hulp bij re-integratie en hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Dat doen we bij De Amersfoortse op de volgende manieren:

Je arbeidsongeschiktheidsverzekering helpt bij re-integratie

Hulp bij re-integratie is een belangrijk onderdeel van een AOV. Als je arbeidsongeschikt raakt, dan is het lastig om te bepalen hoe jij je werk weer moet oppakken. En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je het daarna wel blijft volhouden? Daarom bieden wij je een team van medisch en arbeidsdeskundige specialisten om je te begeleiden.

Lees meer over ons team van specialisten 

Je AOV helpt arbeidsongeschiktheid voorkomen

Liever raak je natuurlijk niet arbeidsongeschikt. Ook daarbij helpt een AOV. Door in een vroeg stadium bij ons aan de bel te trekken kan (langdurige) arbeidsongeschiktheid vaak voorkomen worden. En dat is zowel goed voor jou, je onderneming als voor ons.

Lees meer over onze preventieve diensten

Een AOV is dus een verzekering met daarbij een heel pakket aan maatregelen die uitval voorkomen en diensten die je er ook weer bovenop helpen wanneer het toch misgaat.

Neem direct een kijkje bij onze AOV’s en kijk welke het beste bij je past. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers is als beste van 2019 beoordeeld door MoneyView.