Zo werkt de Persoonlijke Gezondheidscheck

Stap 1: Inloggen
Ga naar persoonlijkegezondheidscheck.nl/deamersfoortse en vul jouw code in. Deze code heb je ontvangen per mail. Om aan een code te komen kun je ook bellen met (033) 464 28 86 of een mail sturen naar aovclaims@amersfoortse.nl. 

Stap 2: De online vragenlijst
Je vult online een vragenlijst in over je leefstijl en gezondheid. Bijvoorbeeld vragen over beweging en je eet- en drinkpatroon. Met het beantwoorden van alle vragen ben je ongeveer 30 minuten bezig. Je kunt altijd tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer verder gaan. 

Stap 3: De thuistest

Je ontvangt op je thuisadres de thuistest. Daarin zitten de materialen en instructies voor het uitvoeren van de vingerprik en urinetest. Vanwege de beperkte houdbaarheid stuur je de tests binnen 10 dagen terug. En tot slot geef je de waarden online door. 

Stap 4: Bloeddruk meten
Het is belangrijk voor het resultaat van de gezondheidscheck om de bloeddruk te meten. De actuele waardes voeg je toe aan je persoonlijke online account. Als je een Doorgaanverzekering (AOV en zorg in 1) hebt, krijg je een gratis een bloeddrukmeter thuisgestuurd. Heb je geen Doorgaanverzekering en geen bloeddrukmeter in huis? Dan kun je je bloeddruk laten meten bij je huisarts, apotheek of een thuiszorgwinkel. 

Stap 5: Persoonlijk gezondheidsadvies
Zodra je alle vragen hebt beantwoord en de meetwaarden hebt doorgegeven, ontvang je jouw persoonlijke gezondheidsrapport. Hierin lees je hoe je ervoor staat,  wat je al goed doet en wat je beter kunt doen. Je krijgt praktische adviezen om gezonder te leven. Daarbij krijg je meteen links naar websites, organisaties of hulpverleners die je hierbij kunnen helpen. 

De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk
Niemand van De Amersfoortse krijgt inzicht in jouw persoonlijke gezondheidscheck. Dus of je nu wel of geen gebruik maakt van dit aanbod: het heeft geen gevolgen voor de dekking of premie van je verzekering.

Veelgestelde vragen

  • Ik heb de check al gedaan, waarom zou ik dat nog een keer doen?

  • Hoe zit het met mijn privacy?

  • Ik heb geen bloeddrukmeter. Waar kan ik mijn bloeddruk laten meten?

Preventie: gezondheidscheck inspireert Richard van Driel tot lopen van marathon

Richard van Driel (55) van Drukwerk ABC kreeg net als alle ondernemers die bij ons een AOV hebben de Persoonlijke Gezondheidscheck aangeboden. Hij keek wel even op toen uit zijn uitslag bleek dat zijn cholesterol was verhoogd. Het motiveerde de ondernemer uit het Gelderse Doornenburg om na een blessure het hardlopen weer op te pakken. “Het was net het zetje dat ik nodig had.”

Zo werkt het Ondernemersprofiel

Stap 1: Inloggen
Ga naar www.mijnondernemersplatform.nl/dav en vul jouw code in. Deze code heb je ontvangen per mail. Om aan een code te komen kun je ook bellen met  (033) 464 28 86 of een mail sturen naar aovclaims@amersfoortse.nl.

Stap 2: De online vragenlijst
Je vult online een vragenlijst in over je motivatie voor het ondernemerschap, persoonlijke karaktereigenschappen, je kwaliteiten en je kennis en ervaring. Met het beantwoorden van alle vragen ben je ongeveer 30 minuten bezig. Je kunt altijd tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer verder gaan. 

Stap 3: Lees het rapport met de uitkomst
In het rapport staat een analyse van jouw ondernemerskwaliteiten en je mogelijke verbeterpunten. Binnen 2 werkdagen word je gebeld door een coach voor het maken van een afspraak om je rapport te bespreken.

Stap 4: Je bespreekt de uitkomst met een ondernemerscoach
Je coach gaat met je in gesprek over je sterke kanten en je aandachtspunten. Hij vertelt je wat jouw eventuele uitvalrisico’s zijn en geeft je advies over je persoonlijke ontwikkeling.

De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk
Niemand van De Amersfoortse krijgt inzicht jouw Ondernemersprofiel. Dus of je nu wel of geen gebruik maakt van dit aanbod: het heeft geen gevolgen voor de dekking of premie van je verzekering.

Veelgestelde vragen

  • Ik heb het OndernemersProfiel al ingevuld, waarom zou ik dat nog een keer doen?

  • Hoe zit het met mijn privacy?

  • Wat levert het invullen van het Ondernemersprofiel mij op?

Kim – ondernemer Team Kappers
"Ik was mijzelf in de afgelopen jaren kwijtgeraakt. Door het traject met een ondernemerscoach van OndernemenPlus voel ik mij weer ondernemer en is mijn bedrijf weer aan het groeien in een tempo dat ik nooit voor mogelijk had gehouden."

Het Bedrijfsprofiel - een 'APK' voor jouw onderneming: zo werkt het

Stap 1: Inloggen
Ga naar www.mijnondernemersplatform.nl/dav en vul jouw code in. Om aan een code te komen kun je bellen met (033) 464 28 86 of een mail sturen naar aovclaims@amersfoortse.nl.

Stap 2: De online vragenlijst
Je vult online een vragenlijst in over je bedrijfssituatie, motivatie voor het ondernemerschap, persoonlijke karaktereigenschappen, je kwaliteiten en je kennis en ervaring. Met het beantwoorden van alle vragen ben je ongeveer 30 minuten bezig. Je kunt altijd tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer verder gaan.

Stap 3: Lees het rapport met de uitkomst
In het rapport staat een analyse met verbeterpunten binnen je bedrijf. En het effect van je persoonlijke ondernemerskwaliteiten op je bedrijfsvoering. Binnen 2 werkdagen word je gebeld door een coach voor het maken van een afspraak om je rapport te bespreken.

Stap 4: Je bespreekt de uitkomst met een ondernemerscoach
Je coach gaat met je in gesprek over je sterke kanten en je aandachtspunten. Hij vertelt je wat jouw eventuele uitvalrisico’s zijn en geeft je advies over je bedrijfsvoering.

De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk
Niemand van De Amersfoortse krijgt inzicht jouw Bedrijfsprofiel. Dus of je nu wel of geen gebruik maakt van dit aanbod: het heeft geen gevolgen voor de dekking of premie van je verzekering.