Ciska en Kevin vinden balans terug in gezin na heftige zwangerschap

“Zonder de hulp van De Amersfoortse was onze relatie niet zo sterk als nu.”

Het leven kan heel mooi zijn, maar als onderneemster Ciska (39) voor de derde keer zwanger is, slaat het noodlot toe. Haar moeder wordt ernstig ziek én daarbij loopt ze ook nog eens een zwangerschapsvergiftiging op. Dit zet de relatie met Kevin en het gezin onder druk. Dankzij haar Doorgaanverzekering heeft het gezin het samen gered. 

Ciska: “Het geluk kon niet op toen ik voor de derde keer zwanger bleek te zijn! Mijn man Kevin en ik werken allebei op freelance basis als consultant. We hebben een drukke, maar leuke baan. Dat in combinatie met twee kinderen van (6) en (3) zorgt voor een druk leven.” Maar dan staat het gezin plots iets verschrikkelijks te wachten. Ciska: “Mijn broer belde dat mijn moeder opgenomen was in het ziekenhuis omdat een hersenbloeding. De grond zakte onder mijn voeten vandaan, hoe kon dit toch mogelijk zijn? Mijn moeder leefde altijd zo gezond!” 

Arbeidsdeskundige Ronald: “De situatie van Ciska en Kevin is een samenloop van omstandigheden. Met het stel heb ik gekeken naar een oplossing voor de problemen rondom de situatie en zwangerschap. Omdat Ciska en Kevin beiden een Doorgaanverzekering van De Amersfoortse hebben, konden ze Saar aan Huis krijgen. De Saar aan Huis nam de zorgtaken over voor Ciska haar moeder toen zij weer thuis woonde. Daarnaast heb ik geregeld dat de kinderen extra dagen naar de kinderopvang konden zo kreeg Kevin de tijd om zijn vrouw te ondersteunen in deze zware periode van haar zwangerschap. Het stel kreeg weer ruimte om te ademen.”