OndernemersProfiel

Met een AOV van De Amersfoortse kan iedere ondernemer, met of zonder personeel, gebruikmaken van het OndernemersProfiel. Zelfkennis is een van de belangrijkste eigenschappen van een succesvolle ondernemer. Daarom kun je ieder jaar, wanneer het jou uitkomt en samen met een coach, jouw OndernemersProfiel in kaart brengen.

Wat is het OndernemersProfiel?

De analyse wordt uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie OndernemenPlus. Allereerst vul je online een vragenlijst in waarmee je een beter inzicht krijgt in jouw sterke kanten en ontwikkelpunten als ondernemer. Samen met een ondernemerscoach breng je jouw sterke eigenschappen en ontwikkelpunten als ondernemer in kaart. De coach geeft je vervolgens advies over je persoonlijke ontwikkeling en eventuele uitvalrisico’s. Zo haal je het beste uit jezelf.

Het OndernemersProfiel bestaat uit:

  • Een online vragenlijst over je sterk kanten en ontwikkelpunten
  • Het OndernemersProfiel in de vorm van een persoonlijk rapport
  • Afspraak op locatie met een ondernemerscoach
  • Persoonlijk advies over je ontwikkeling en eventuele uitvalrisico’s

Wil je weten hoe het precies werkt? Bekijk dan onderstaande stappen (let op: dit geldt alleen voor klanten met een AOV van De Amersfoortse).

Zo werkt het OndernemersProfiel

Het stappenplan

Stap 1: inloggen
Ga naar www.mijnondernemersplatform.nl/dav en vul jouw code in. Deze code heb je ontvangen per mail. Om aan een code te komen kun je ook bellen met  (033) 464 28 86 of een mail sturen naar aovclaims@amersfoortse.nl.

Stap 2: de online vragenlijst
Je vult online een vragenlijst in over je motivatie voor het ondernemerschap, persoonlijke karaktereigenschappen, je kwaliteiten en je kennis en ervaring. Met het beantwoorden van alle vragen ben je ongeveer 20 minuten bezig. Je kunt altijd tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer verder gaan. 

Stap 3: lees het rapport met de uitkomst
In het rapport staat een analyse van jouw ondernemerskwaliteiten en je mogelijke verbeterpunten. Binnen 2 werkdagen word je gebeld door een coach voor het maken van een afspraak om je rapport te bespreken.

Stap 4: je bespreekt de uitkomst met een ondernemerscoach
Je coach gaat met je in gesprek over je sterke kanten en je aandachtspunten. Hij vertelt je wat jouw eventuele uitvalrisico’s zijn en geeft je advies over je persoonlijke ontwikkeling.

De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk

OndernemenPlus hecht waarde aan het zo goed mogelijk beschermen van de privacy van haar gebruikers. Zij heeft dan ook maatregelen getroffen om te voorkomen dat persoonlijke en medische gegevens van haar deelnemers bij De Amersfoortse of anderen terechtkomt. Dus of nu wel of geen gebruik maakt van dit aanbod: het heeft geen gevolgen voor de dekking of premie van je verzekering. OndernemenPlus handelt hiermee volledig volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

 

Heb je vragen over het OndernemersProfiel?

Het OndernemersProfiel wordt aangeboden via de onafhankelijke organisatie OndernemenPlus. OndernemenPlus is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00 uur. Per e-mail en voicemail kunnen 24/7 berichten worden achtergelaten. Uiterlijk binnen 48 uur krijgen je een reactie op het bericht.

Meld je hier aan voor het OndernemersProfiel

Meld je aan