BedrijfsProfiel

Met een AOV van De Amersfoortse kan iedere ondernemer, met of zonder personeel, gebruikmaken van het BedrijfsProfiel. Gaat het goed met jou, dan gaat het ook meestal goed met je onderneming. Je bedrijf is namelijk een afspiegeling van jou als ondernemer. Het BedrijfsProfiel is een praktische analysemethode om inzicht te krijgen waar je nu werkelijk staat en waar je naartoe wilt met je bedrijf.

Wat is het BedrijfsProfiel?

Het BedrijfsProfiel is een korte en krachtige analyse van de aandachts- en verbeterpunten in jouw bedrijfsvoering. De analyse wordt uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie OndernemenPlus. Iedere ondernemer heeft wel een aantal blinde vlekken of aandachtsgebieden binnen zijn of haar bedrijf. Zo zijn er aspecten binnen je bedrijf die vanzelf lijken te gaan, maar zeker ook aspecten die stroef verlopen en je zorgen baren. Samen met je coach maak je een plan van aanpak per aandachtspunt.

Het BedrijfsProfiel bestaat uit

  • Een online vragenlijst over je bedrijf, motivatie en ervaring
  • Het BedrijfsProfiel in de vorm van een persoonlijk rapport
  • Afspraak op locatie met een ondernemerscoach
  • Persoonlijk advies over je bedrijfssituatie en eventuele verbeterpunten

Wil je weten hoe het precies werkt? Bekijk dan onderstaande stappen (let op: dit geldt alleen voor klanten met een AOV van De Amersfoortse). 

Zo werkt het BedrijfsProfiel

Stap 1: inloggen

Ga naar www.mijnondernemersplatform.nl/dav en vul jouw code in. Deze code heb je ontvangen per mail. Om aan een code te komen kun je ook bellen met  (033) 464 28 86 of een mail sturen naar aovclaims@amersfoortse.nl.

Stap 2: de online vragenlijst

Online vul je een vragenlijst in over je bedrijfssituatie, motivatie voor het ondernemerschap, persoonlijke karaktereigenschappen, je kennis en ervaring. Met het beantwoorden van alle vragen ben je ongeveer 20 minuten bezig. Je kunt altijd tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer verder gaan. 

Stap 3: lees het rapport met de uitkomst

Na de online vragenlijst ontvang jij je eigen ‘BedrijfsProfiel’ in je mailbox. In het rapport staat een analyse van jouw bedrijfssituatie en je mogelijke verbeterpunten. Binnen 2 werkdagen word je gebeld door een coach voor het maken van een afspraak om je rapport te bespreken.

Stap 4: je bespreekt de uitkomst met een ondernemerscoach

De ondernemerscoach komt naar je toe, bij je thuis of bij je bedrijf, om de resultaten van je BedrijfsProfiel persoonlijk met je te bespreken. 

De uitkomsten zijn strikt vertrouwelijk

OndernemenPlus hecht waarde aan het zo goed mogelijk beschermen van de privacy van haar gebruikers. Zij heeft dan ook maatregelen getroffen om te voorkomen dat persoonlijke en medische gegevens van haar deelnemers bij De Amersfoortse of anderen terechtkomt. Dus of nu wel of geen gebruik maakt van dit aanbod: het heeft geen gevolgen voor de dekking of premie van je verzekering. OndernemenPlus handelt hiermee volledig volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). 

Heb je vragen over het BedrijfsProfiel?

Het BedrijfsProfiel wordt aangeboden via de onafhankelijke organisatie OndernemenPlus. OndernemenPlus is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00 uur. Per e-mail en voicemail kunnen 24/7 berichten worden achtergelaten. Uiterlijk binnen 48 uur krijgen je een reactie op het bericht.

Meld je hier aan voor het BedrijfsProfiel

Meld je aan