Verhalen voor en door ondernemers

Wij proberen ondernemers zo goed mogelijk te helpen. Zodat zij kunnen doorgaan met ondernemen. Dat doen we niet alleen met onze verzekeringsoplossingen. Ondernemers met een goed idee helpen we verder op ons crowdfunding platform doorgaan.nl. En onze kennis over ondernemen en risico's die daarbij horen delen we graag met u op deze pagina. Lees interessante onderzoeken, volg de laatste trends of test uw stressgevoeligheid!


​Rijdende Elevator Pitch

Ondernemers pitchen hun idee in 1 minuut voor de camera. Like en share jouw favoriet op ons crowdfundingplatform doorgaan.nl. De winnaars gaan naar het MKB Congres.

Like jouw favoriet!


Ondernemers op vakantie

Ondernemer ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dan is op vakantie gaan en alles loslaten extra lastig. Bekijk deze checlist en je kunt met een iets geruster hart op reis.

Ben jij summerproof?


Ondernemersfasen


Van een goed idee aan de keukentafel tot een draaiende onderneming met personeel. En alles daartussen. In welke fasen van het ondernemersbestaan zit jij?

Bekijk de fasen

 

 

   
Wat zijn dé zzp-trends?

Nederland telt inmiddels 17 miljoen inwoners. En daarvan zijn bijna 1 miljoen mensen zzp'er! Welke trends moet je als zelfstandige zonder personeel in de gaten houden?

Bekijk de trends


Doe de stresstest


We hebben allemaal weleens last van stress, zelfs de ondernemers onder ons. Maar wanneer is het te veel? Een burn-out wil je natuurlijk het allerliefst voorkomen.

Doe de stresstest


Onderzoek naar uitval


Als ondernemer ga je maar door. Maar, het kan natuurlijk ook een keer mis gaan. Als een ondernemer arbeidsongeschikt raakt, wat zijn dan de oorzaken daarvan?

Lees het onderzoek
​Checklist voor een goed idee

Op doorgaan.nl helpen wij ondernemers met een goed idee verder. Heb je zelf ook een goed idee? Bekijk dan eerst waar je allemaal rekening mee moet houden.

Bekijk de checklist


Succesverhalen doorgaan.nl


Lees de succesverhalen van ondernemers die wij geholpen hebben op doorgaan.nl. Zoals Gerard van de Mobiele Fabriek of de ondernemers van Checkpoint Charly.

Lees de verhalen


Onderzoek onder nerds


Het stereotype beeld dat bestaat over nerds is achterhaald. Dat blijkt uit onderzoek onder 374 nerds in opdracht van De Amersfoortse en online adviseur Yezzer.

Lees het onderzoek

Onze experts

​Hoe speel ik in op de deeleconomie? Hoe herken ik dat het teveel wordt? Experts van De Amersfoortse helpen u verder met ondernemersvragen op deondernemer.nl, het platform voor en door ondernemers. Ook leest u hier verhalen van ondernemers die wij verder helpen met doorgaan.

Onze oplossingen

Met onze Doorgaanverzekering heeft u de beste AOV in de markt en een zorgverzekering met vrije zorgkeuze in één.​ Zo verzekert u werk en privé veel slimmer.

Ziek of hersteld melden

Arbeidsongeschiktheid melden (voor u als ondernemer)

Ziek of hersteld melden (voor uw medewerker)