Verhalen voor en door ondernemers

Wij proberen ondernemers zo goed mogelijk te helpen. Zodat zij kunnen doorgaan met ondernemen. Dat doen we niet alleen met onze verzekeringsoplossingen. Ondernemers met een goed idee helpen we verder op ons crowdfunding platform doorgaan.nl. En onze kennis over ondernemen en risico's die daarbij horen delen we graag met u op deze pagina. Lees interessante onderzoeken, volg de laatste trends of test uw stressgevoeligheid!


Onze experts

​Hoe speel ik in op de deeleconomie? Hoe herken ik dat het teveel wordt? Experts van De Amersfoortse helpen u verder met ondernemersvragen op deondernemer.nl, het platform voor en door ondernemers. Ook leest u hier verhalen van ondernemers die wij verder helpen met doorgaan.

Onderzoek naar uitval

Als ondernemer gaat u maar door. Maar, het kan natuurlijk ook een keer mis gaan. Als een ondernemer arbeidsongeschikt raakt, wat zijn dan de oorzaken daarvan?

Lees het onderzoek


Onderzoek onder nerds


Het stereotype beeld dat bestaat over nerds is achterhaald. Dat blijkt uit onderzoek onder 374 nerds in opdracht van De Amersfoortse en online adviseur Yezzer.

Lees het onderzoek

 

 

   
Wat zijn dé zzp-trends?

Nederland telt inmiddels 17 miljoen inwoners. En daarvan zijn bijna 1 miljoen mensen zzp'er! Welke trends moet u als zelfstandige zonder personeel in de gaten houden?

Bekijk de trends


Doe de stresstest


We hebben allemaal weleens last van stress, zelfs de ondernemers onder ons. Maar wanneer is het te veel? Een burn-out wilt u natuurlijk het allerliefst voorkomen.

Doe de stresstest
​Checklist voor een goed idee

Op doorgaan.nl helpen wij ondernemers met een goed idee verder. Heeft u zelf ook een goed idee? Bekijk dan eerst waar u allemaal rekening mee moet houden.

Bekijk de checklist


Succesverhalen doorgaan.nl


Lees de succesverhalen van ondernemers die wij geholpen hebben op doorgaan.nl. Zoals Gerard van de Mobiele Fabriek of de ondernemers van Checkpoint Charly. Hoe gaat het nu met ze?

Lees de verhalen