Lees hoe Anne doorgaat

Geplaatst op 11 september 2020

Anne nam geëmotioneerd contact op met haar werkgever. Haar man heeft namelijk een hersenbloeding gehad. Zij heeft twee kinderen van 3 en 7 thuis zitten én heeft de verantwoordelijkheid voor het huishouden. Daarnaast heeft ze een fulltime baan. Haar werkgever wees haar op de Doorgaanmodule die hij voor al zijn werknemers heeft afgesloten. Lees hier hoe wij Anne hebben geholpen.  

Anne werd door haar werkgever in contact gebracht met de Doorgaanexpert. De Doorgaanexpert is een medewerker van De Amerfoortse die werknemers kan helpen bij vervelende thuissituaties die het goed uitvoeren van je werk belemmeren. Hier heb je recht op als je werkgever een Doorgaanverzekering heeft afgesloten.

Onze Doorgaanexpert schakelt meteen met Saar aan huis als ze het schrijnende verhaal van Anne hoort. Saar aan huis nam de volgende dag gelijk contact op met Anne. Zij hebben direct een hulp in het gezin geregeld. Deze hulp ontfermde zich over de kinderen en heeft het huis voorzien van een goede schoonmaakbeurt.

Onze Doorgaanexpert belde een week later met Anne om te vragen hoe het nu gaat. Zij gaf aan erg tevreden te zijn met de snelle hulp. Ook kon Anne door de geboden hulp gewoon naar kantoor. 

Neem contact op met de Doorgaanexpert

Mocht zich zo'n vervelende (thuis)situatie voordoen dan is onze Doorgaanexpert op de volgende tijden te bereiken:

033 464 2626 (Telefonisch)

Werkdagen 08:00 - 17:30 uur 

06 51 19 08 29 (Whatsapp)

Werkdagen 08:30 - 21:00 uur
Zaterdagen 09:00 - 17:00 uur

We antwoorden binnen 2 uur

Zorg