Disclaimer van De Amersfoortse

​Inhoudsrechten

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunt u geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Wanneer u gebruik maakt van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt De Amersfoortse Verzekeringen geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan. 

Copyrights

Op alle teksten en beelden op deze internetsite berust het copyright bij De Amersfoortse Verzekeringen. Dit houdt in dat er niets aan de inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder toestemming van De Amersfoortse Verzekeringen mag worden gekopieerd.
 

Beveiliging

Als u op onze internetsite inlogt komt er met behulp van de SSL techniek (Secure Socket Layer) een beveiligde verbinding tot stand tussen De Amersfoortse computer en uw computer. Deze techniek zorgt ervoor dat de berichtenstroom is gecodeerd met een sleutel die alleen bij De Amersfoortse computer en uw computer bekend is. Het bericht dat u verstuurt zit als het ware in een verzegelde envelop. Bij ontvangst controleert De Amersfoortse computer (of bij terugontvangst uw computer) of de zegel onderweg niet is verbroken.

 

Stuur ons een WhatsApp

Heeft u een vraag?
Stel 'm via WhatsApp!
Zet ons nummer
in uw contactenlijst:
06 51 15 68 68

Ziek of hersteld melden

Arbeidsongeschiktheid melden (voor u als ondernemer)

Ziek of hersteld melden (voor uw medewerker)